Skocz do zawartości
astor

Laptop Do 2500zł

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM! :)

Czy Laptop AMILO Pa 2510 jest coś wart w tej cenie? Jestem laikiem potrzebuje do gry, oglądania filmów, internetu gadu-gadu skype, muzyki,Zdjęc.

Chyba ze coś polecicie spełniające moje wymagania.

Dane Laptopa AMILO Pa 2510:

*procesor dwurdzeniowy AMD 64x2 TK-55: 1800MHz; Technologia mobilna AMD PowerNow!

*matryca panoramiczna 15,4" TFT ,,Brilliant View"

*Pamięc 2048MB DDR2, 667 MHz

*Grafika ATI Radeon Xpress 1200 do 256 MB

*dysk twardy 250 GB

*Nagrywarka DVD+/-RW DL

*karta sieciowa,modem, Wi-Fi

*3 porty USB 2.0, Express Card

*czytnik kart 4w1 SD/MS/MSPro/MMC

*microsoft Windows Vista home Basic

*gwarancja producenta 24 mies.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam X1250 i gry wymagające DX9b działają płynnie ale w 800x600 bez AA oczywiście. Tak to jest z laptopami, że za 2700 masz niewiele lepszy od gówienka a za tę samą kasę możesz sobie złożyć super zwykły komputer z dobrą grafiką. X1250 jest dobry ale do Beryla, Compiza lub Aero. Do gier się średnio nadaje. Zobacz ranking. To jest piąta klasa wydajności. Za 3500 jakiś układ klasy trzeciej powinieneś już dostać. Ale czy jest sens? Po pewnym czasie na gry będzie i tak za słaby.

Edytowane przez kernelorg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi