ryba Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Racje może i mają ale kultury w tych czasach wręcz się wymaga! Moc ironii i sakrazmu w naszej redakcji rzadzi :lol: czasem ponad minimalna dawka kultury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 forumowiczów trzeba trzymać krótko... :D Dzięki temu nie mamy głupich zdjęć w sigach chociażby czy userbarów :). Fora na których userów się rozpieszcza obrastają tandetą - taka prawda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 forumowiczów trzeba trzymać krótko... :D Dzięki temu nie mamy głupich zdjęć w sigach chociażby czy userbarów :). Fora na których userów się rozpieszcza obrastają tandetą - taka prawda I głupich pasków progres w sygnaturce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) ja mam pasek progress - póki regulamin nie zabrania umieszczania znaków w opisie... natomist ty się chwalisz swoim komputerkiem - jakieś kompleksy czy coś? Edytowane 1 Marca 2008 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) Rotlf. Wiem, że mnie zjecie, ale moim zdaniem poziom forum siada. ;] Nie piszę tego złośliwie. Jestem tu nie od dziś. Byłem i na "Tłiku" ;). Wtedy jednak czuło się respekt. Ja sam myślałem i googlałem po kilkanaście razy dla pewności zanim napisałem posta który nie wnosi nic, względnie wnosi sam zamęt. Nie mówię, że to lepiej czy gorzej. Zwyczajnie inaczej. Jednak poziom się zmienił. P.S. i dodam, że nie twierdzę, że byłem jednym z trzymających ten poziom. Wtedy jednak (w mojej ocenie) nie pozwalano sobie na wypowiedzi typu "synku", "posłuchaj dziecko", czy innych wskazujących na pozjadanie przez autora wszystkich rozumów, co obecnie niestety zdarza się nad wyraz często. Edytowane 1 Marca 2008 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Rotlf. Wiem, że mnie zjecie, ale moim zdaniem poziom forum siada. ;] Nie piszę tego złośliwie. Jestem tu nie od dziś. Byłem i na "Tłiku" ;). Wtedy jednak czuło się respekt. Ja sam myślałem i googlałem po kilkanaście razy dla pewności zanim napisałem posta który nie wnosi nic, względnie wnosi sam zamęt. Nie mówię, że to lepiej czy gorzej. Zwyczajnie inaczej. Jednak poziom się zmienił. P.S. i dodam, że nie twierdzę, że byłem jednym z trzymających ten poziom. Wtedy jednak (w mojej ocenie) nie pozwalano sobie na wypowiedzi typu "synku", "posłuchaj dziecko", czy innych wskazujących na pozjadanie przez autora wszystkich rozumów, co obecnie niestety zdarza się nad wyraz często. Tak, ale w czasach tlika internetu nie mialo kazde dziecko, i w wiekszosci porad szukali juz bardziej dojrzali ludzie. Imho administracja powinna zaostrzyc kary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Inna rzecz że w ostatnie pół roku tweaka widać było, że forum pada. Moderacji żadnej nie było widać. Niemniej kto mi powie że ten był niczym w historii polskiego hardware? RIP Tweak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 ja mam pasek progress - póki regulamin nie zabrania umieszczania znaków w opisie... natomist ty się chwalisz swoim komputerkiem - jakieś kompleksy czy coś? Chyba się zgubiłeś, pomogę Ci się odnaleźć, jesteśmy na forum o tematyce komputerowej. Opis mojego sprzętu na dole mam to to żeby w kółko pisząc posta nie podawać konfiguracji. Idąc Twoim tokiem myślenia 99% użytkowników tego forum ma kompleksy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Jodlasty co Ci przeszkadza pasek progress? Że ktoś coś robi? Czymś się zajmuje, a nie podnieca się configiem? Skończ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 sory, ale ja tam zaobserwowałem że informacje z konfiga nt komputera przydają się 1 na 158 postów... rzeczywiście jest sens go umieszczać... :) chyba że ktoś ma co chwila problemy ze swoim komputerem... :wink: Tak, że nie mów mi że nikt na forum nie dał sobie konfiga do siga tylko po to żeby pokazać że ma c2q :). Mentalność ludzi jest zawsze taka sama i przewidywalna... A jeśli Ci się nie podoba mój progress.. no to może zmień forum? :> (ps. jak zlepek znaków ascii może być głupi... głupi to może być człowiek który to wypowiada...) koniec OT :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Tak, że nie mów mi że nikt na forum nie dał sobie konfiga do siga tylko po to żeby pokazać że ma c2q :). Mentalność ludzi jest zawsze taka sama i przewidywalna...A ja sobie wrzucilem do siga starego p4 i mobo z iloscia opcji oc w biosie jak laptop, mimo iz posiadam jakies tam rozne 65nm i 45nm, pare giga markowych ramcow czy topowe plyty asusa. Mam inną mentalnosc i jestem nieprzewidywalny :D ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 (edytowane) Mam inną mentalnosc i jestem nieprzewidywalny?Nie, bo i tak się pochwaliłeś tym co masz - w poście :P jesteś taki sam jak my wszyscy :lol2: Edytowane 5 Marca 2008 przez apo5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Sorry, że przerywam tą niezwykle ciekawą polemikę o sygnaturach ale jako, że ostatnio chciałem się przylansować na naszej klasie fotką mam pytanie ile trzeba czekać na jej dodanie? Dwa dni temu dodałem po czym wyświetlił mi się komunikat, ze zdjęcie niebawem się pojawi i od tamtej pory nic :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2011 Odświeżę temat. Jest problem z NK, jakiś rok temu trzeba było zaakceptować nowy (niekorzystny) regulamin, nie zrobiłem tego i po 30 dniach konto powinno zostać usunięte. Moje zdziwienie nastąpiło tydzień temu i dzisiaj, jak otrzymałem meila z nk o aktywności znajomych. Myślałem, że konta już nie ma i nie będą mnie spamować. Jak teraz napisać do nich z pytaniem o konto, które powinno być już dawno usunięte a z tego co widze to jest znów aktywne bez mojej zgody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2011 (edytowane) Z regulaminu NK: Rozwiązanie Umowy przez Użytkownika polega na usunięciu przez niego Konta w drodze procedury podanej na stronie http://nk.pl/profile/remove. Dany Użytkownik, który w ten sposób rozwiązuje Umowę, oświadcza, że jest świadomy jednoczesnego bezpowrotnego dla tego Użytkownika usunięcia jego Danych. Usunięcie Danych nie oznacza automatycznego usunięcia Danych Osobowych z Bazy Kont. Po usunięciu lub zablokowaniu Konta, NK przetwarza Dane Osobowe Użytkowników Portalu w zakresie określonym w ustawie o świadczeniu usług drogą elektroniczną, w celu: należytego rozliczenia usług w ramach Portalu; należytego zakończenia wykonywania usług na rzecz Użytkownika; objęcia Użytkowników szczególną ochroną. Mnie usunęli z bazy po wysłaniu maila. Ale trwało to parę miesięcy. Tak to wciąż było widoczne moje konto jako nieaktywne, ale nazwisko było widoczne w tabelce. To że Ci nie usunęli osobiście to troszkę dziwne. Konto powinno się stać nieaktywne i po jakimś czasie zablokowane i z czasem nawet usunięte. Widać mają burdel. Edytowane 26 Grudnia 2011 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2011 Przed zaakceptowaniem regulaminu zdążyłem zmienić dane adresowe oraz usunąłem zdjęcia, jedynie został email, jednak zaniepokoił mnie sam fakt, że otrzymałem informacje jakoby moje konto "odżyło" same i jest znów aktywne. Nie pamiętam już jakie nazwisko dałem, więc jak coś to zostaje powołanie na własny meil lub dodanie reguły do spamu i olanie całej sprawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...