CKM18 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 (edytowane) zestaw mam już wybrany i jest to : E2160 OCZ Special Ops 800mhz 5-5-5-15 Palit 8600 GT Sonic+ 256mb Seagate Baracuda Sata II 160gb Dvd LG H55 Chieftec 450W obudowa -Sunbeam Quaterback na początku miałem kupić Gigabyte P31 , ale czytając temat o tej płycie widzę że są z nią coraz większe problemy więc nie wiem czy ją wymieniać mam do wyboru : gigabyte p35 , MSI P35 Neo-F lub MSI P35 Neo3-F , a może foxconn p35 lub dfi Blood Iron p35 - mobo musi robić wysokie fsb i być stabilne. mam także pytanie czy warto inwestować w freezera 7 liczę na oc względem 3,2ghz może więcej więc może być gorąco z góry dzięki za odpowiedź ponieważ dzisiaj muszę potwierdzić zamówienie i ewentualnie dopłacić różnicę Edytowane 20 Stycznia 2008 przez CKM18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 szybciej Ci się proc skończy niż któraś z tych płyt .... bierz foxconna a co do fryzjera to może lepiej pentagrama, ludzie mają i nie jest źle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 stolara - fryzjer i pentagram to chyba to samo ??? a co do mobo to zamówiłem DFI Blood Iron i z nią będą działać OCZ Special Ops mam nadzieje że wystarczy i że to był dobry pomysł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...