klataa Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 (edytowane) Witam! Jak na komputerach znam sie troche to jednak WC jest dla mnie zupełnie obce. Chcialbym zamontowac WC dla mojego juz czekającego Quada Q6600@3800 1.43 w biosie. Procek bedzie u mnie za jakis tydzien ale chcialbym juz sobie przygotowac cos zeby go zchłodzic. Nie stety z racji kupna tego procka nie mam zbyt duzych funduszy. Poleccie cos taniego ale dobrze chłodzącego.Zalezy mi na optymalnym wyjściu czyli cena-jakość. Chodzi mi o chłodzenie tylko CPU. Moja konfiguracja jak w opisie ponizej. Czekam na jakies rady. Pozdrawiam Edit: Tutaj znalazłe jakis zestawi + jakies skretki Edytowane 20 Stycznia 2008 przez klataa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 no i gitara ;] , nie wiem jaka buda i gdzie chlodnice wpaskujesz jak cos mozesz brac np bwu 122 i dwustronny nawiew np , zlaczki 8/10 , pompka moze do linga dolozysz pare zl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klataa Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 no i gitara ;] , nie wiem jaka buda i gdzie chlodnice wpaskujesz jak cos mozesz brac np bwu 122 i dwustronny nawiew np , zlaczki 8/10 , pompka moze do linga dolozysz pare zl ? obudowa jest całkiem spora choc nie jest to Big Tower. Z pomocą znajomego zrobiłem kolejny zestaw. Co powiecie o tym?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Ja bym zamiast EK Supreme brał D-teka + accelerator nozzles, zamiast MCRES jakiegos o-tanka i zamiast węza Inno brał Tygon bo lepiej sie układa. Wszystko dostępne w cooling. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...