Rapter Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Witam, chciałem się dowiedzieć czy do mojego dualu 2x 1Gb DDR2 Kingmax 800mhz mogę dołożyć jeszcze jedną kość tej samej firmy, ta sama prędkość i pojemność, czy nie spowoduje to spadku wydajności? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 jak bedziesz mial 3 kosci, to nie bedzie duala. a co do wydajnosci to zalezy w czym. tam gdzie ramu bakuje i trzeba kozystac ze swapa, tam 3 kosc duzo pomoze i brak duala do sie przebolec ale tam, gdzie uzywa sie malo ramu i 2 gb starczaja, tam bedzie spadek z racji braku duala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapter Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Może lepsze wyjście to zamiast trzeciej kości kupić drugi dual 2x512mb?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...