stan14 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 czesc wszystkim mam taki problem, od jakis 2-3 dni neostrada mi strasznie muli. strona sie wgrywa w kilka minut. ma ktos podobny problem?. za dnia jest bardzo ciezko, w nocy i wczesnie rano chodzi normalnie. jestem z lodzkiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zadzwoń na błękitną linię i spytaj sie czy w Twoim okręgu przypadkiem nie ma teraz konserwacji rozdzielni :) Na przykład u mnie w Koninie też 2 tygodnie neostrada 1MB działała mi z prędkością modemową ... potem się naprawiło , a za to innym znajomym zaczęła mulić... robili rozdzielnie za rozdzielnią :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan14 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 dobra dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...