gieniu18 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Witam Kupilem sobie nowe części do komputera z komputronika : Płyta główna Asus P5P Intel 995, procek Pentium 2.2 GHZ , pamięć ram 2 x 1gb 800 mhz 1,8v, Zasilacz Tagan 480 w , dysk 180 gb, Karta graficzna Asus GF 8800 GT 512.No i niby wszystko ładnie pięknie złożyłem kompa ( a to juz nie mój pierwszy komp który składałem i zawsze wszystko grałoSmile) wszystko ładnie pięknie wgrałem system. I sie zaczęło komputer ciągle łapie niebieskie ekrany. No i za którymś razem system sie nie odpalił po ładowaniu windowa wyskakuje za każdym razem niebieski ekran. Chce zrobic format i tu problem. Nie chce sie wgrać żaden system xp po formacie ładuje pliki i wyskakują błędy nie do ominięcia. Probowałem kilka wersji i zawsze to samo:/ Probowałem wgrać viste sformatowało dysk zaczyna wgrywać i znow niebieski ekran;/;/ Spróbowałem jeszcze raz i zawsze to samo. Kto mi pomoże?? proszę muszę to naprawić bo tata jest na mnie zły ze dał tyle kasy a nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 No ale podaj treść tego co jest napisane na niebieskim tle bo przecież nikt nie jest wróżką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChubbChubb Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Lub zlokalizuj logi z tychze blu skrinoof \windows\minidump Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Pamieci maja wymagane napiecie wzgledem danych producenta? Dysk dostal sterowniki SATA czy wylaczyles AHCI i dales go w IDE? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...