ke3r Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 czyżby obniżki abitów? http://morele.net/produkt/63535 ??? probować zamawiać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 a co Ci wisi :P ? ja wziąłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Ja też się chyba na nią skusze,cena super,gorzej jak się okaże pomyłka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy154 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 JUtro dostaniemy wszyscy telefon mowiacy, ze abity magicznym sposobem zniknely z magazynow. W zamian pewnie zaproponuja nam jakiegos ECSa lub ASROCKa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 A czy w takim wypadku zwrócą mi kasę czy koniecznie będę musiał wziąć coś innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy154 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Wydaje mi sie, ze skoro towar nie jest zgodny z tym, co zamowiles , to nie maja prawa zmusic Cie do wziecia "zamiennika" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Nie wiem czy jest sens zamawiać i się bawić w coś takiego,znając życie to pewnie pomyłka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy154 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Sprobowac mozna zawsze :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 A zamówiłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 (edytowane) I tak musicie pamietam , ze gdzies tam malym drukiem jest zapewne napisane , ze serwis morele nie jest cennikiem w rozumieniu ustawy blablabla. Jak mi to ktos kiedys ladnie tlumaczyl prawnie to jest tak , ze kupujac w sklepie netowym to ty wysylasz oferte do sklepu. No ale probowac warto ;) Edytowane 20 Stycznia 2008 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Poczekam do jutra,jeśli cena się nie zmieni to zamówie,dziś oni nie pracują więc nie mogą tych cen zmienić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damikor Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Pomyłka pewnie, oddałem w październiku uszkodzonego Abita AB9 Pro do serwisu, w grudniu otrzymałem zwrot kasy, bo już nie produkują i nawet na buforze nie mieli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Jak dla mnie, to jednak wałek nie jest - bo i inny abit na am2 jest za 130 zl - http://morele.net/produkt/109624/ a powinien kosztować "trochę" drożej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damikor Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 To jest mid-end Abita, na starcie kosztował ok. 450zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acrobat13 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 http://morele.net/produkt/109624/ Ja chyba wezmę tego :] Co prawda AM2, ale zawsze cos jak na 0 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Już rozkupili :D Zamówiłem jedną AB9 i jedną AN9 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ke3r Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 trzeba tylko mieć nadzieję że będzie ok :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy154 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Ja sie na tego fatality skusilem wlasnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 (edytowane) delete Edytowane 26 Lipca 2012 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Fajnie tylko oba abity mają status : Towar dostępny? NIE :lol:Bo brygada z forum je wykupiła.... :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Fajnie tylko oba abity mają status : Towar dostępny? NIE :lol:Dziwisz sie? Widocznie zorientowali sie wreszcie co jest grane , gdy masowo naplywaly im oferty kupna tego Abita :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ke3r Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 a może dla tego że tyle osób się rzuciło i nic już nie ma ?:D Nic ja nadal mam nadzieję, może akurat dostane fajne mobo prawie za darmo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Ciekawe kiedy wam napiszą że to pomyłka:p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 (edytowane) Jakby kogoś interesowało, jak się cała zabawa skończyła: Witam, Towar wskazany w zamówieniu nie jest juz dostępny w naszym magazynie. Ze względu na swoją promocyjną cenę zszedł bardzo szybko. Bardzo przepraszamy, jednak ze wzgledu na zaistniała sytuację Państwa zamówienie zostało usunięte. Wynika to z tego, że: stany magazynowe widoczne na stronie aktualizujemy średnio 3 razy dziennie (data aktualizacji stanu magazynowego wyświetla się przy ikonie dostępności towaru). Niestety w przypadku najbardziej popularnych produktów zdarza się, że kilkugodzinne odstępy pomiędzy aktualizacjami powodują, iż informacja o dostępności podana na karcie produktu nie odzwierciedla faktycznego zasobu tego produktu w magazynie. Związane jest to również z coraz większą popularnością naszego sklepu na rynku, a co za tym idzie rosnącą bardzo szybko dzienną ilością zamówień. Przepraszamy za wszelkie niedogodności. Mamy nadzieje, że w naszej ofercie znajdzie się inny, równie interesujący dla Panstwa produkt. Przed złożeniem zamowienia prosze wysłać zapytanie na dostępności wybranego produktu na adres dostepnosc@morele.net. Natomiast w uwagach dotyczacych zamówienia prosze się powołać na tego maila a postaramy się dać rabat. Z poważaniem: Dział logistyki Morele.net :lol: Edytowane 21 Stycznia 2008 przez luk1999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Gigus 965 S3 za 170 zeta tez nie jest zly i jest dostepny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 (edytowane) ehhh juz raz była taka pomyłka w morele,zamówiłem,towar był dostepny po jakiej smiesznie niskiej cenie i figa z makiem,nic niedostałem Pomyłka pewnie, oddałem w październiku uszkodzonego Abita AB9 Pro do serwisu, w grudniu otrzymałem zwrot kasy, bo już nie produkują i nawet na buforze nie mieliuznali ci gware,ja juz drugi raz wysyłam na gware i jak teraz nie uznaja to chyba jej pomoge :? dobiłes ją w jakis sposób żeby nie bylo watpliwości ze plyta jest nie sprawna? Edytowane 21 Stycznia 2008 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damikor Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 uznali ci gware,ja juz drugi raz wysyłam na gware i jak teraz nie uznaja to chyba jej pomoge :?Wysłałem w październiku, zwyczajnie ją zjarałem (zrobiłem zwarcie śrubokrętem na mobo przy włączaniu płyty mi zjechał śrubokręt :lol: ). W grudniu przypomniało mi się o tej płycie, zadzwoniłem do Apollo, ci zadzwonili do serwisu Abita (oczywiście serwis Abita nie raczył poinformować serwisu Apollo wcześniej), oddzwonili do mnie i zwrócili mi kasę jak za nową płytę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 (edytowane) Wysłałem w październiku, zwyczajnie ją zjarałem (zrobiłem zwarcie śrubokrętem na mobo przy włączaniu płyty mi zjechał śrubokręt :lol: ). W grudniu przypomniało mi się o tej płycie, zadzwoniłem do Apollo, ci zadzwonili do serwisu Abita (oczywiście serwis Abita nie raczył poinformować serwisu Apollo wcześniej), oddzwonili do mnie i zwrócili mi kasę jak za nową płytęmi padł slot na karte graficzną,wczesniej USB,dwa sloty na pamięci,wysiadł dzwiek,mam nadzieje ze nieodwracalnie,chyba bede musial pomyslac nad zabawa ze srubokretem :lol: jesli naprawia,tez kupowałem w apollo. Edytowane 21 Stycznia 2008 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 A może komuś sie udało i kupił którąś z płyt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ke3r Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 niezłą wymówkę strzelili pewnie nikt tej płyty głównej nie dostanie za taką cenę ale cóż ... D: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...