Kaeres Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Czy ktos widzial jakies testy tego cuda ? Na ile to by sie moglo wykrecic ? Ponoc PIII 1.26 jest wiele, wiele szybszy od C1.2 no i sie lepiej kreci. Chyba czytalem to na pc.com :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 :twisted: MUSZE MIEC TO CUDO ILE TO KOSZTUJE!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 :twisted: MUSZE MIEC TO CUDO ILE TO KOSZTUJE!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ale wiesz, że na swoją aktualną płytę tego nie włożysz? A kosztuje pewnie grubow więcej niż XP 2000+ (jak znam politykę intela) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 :twisted: MUSZE MIEC TO CUDO ILE TO KOSZTUJE!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Jak mniemam jest wycofany z ogolnodostepnych ofert. Przed wycofaniem, czyli jakies 3-4 miesiace temu kosztowal chyba kolo 1600 pln :) Oczywiscie teraz kosztuje wiele mniej ale niesteety nie wiem ile. Moze ktos znajdzie i powie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Ale wiesz, że na swoją aktualną płytę tego nie włożysz? A kosztuje pewnie grubow więcej niż XP 2000+ (jak znam politykę intela) tak wiem ze nie wloze tego na moja plyte.......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Jak mniemam jest wycofany z ogolnodostepnych ofert. Przed wycofaniem, czyli jakies 3-4 miesiace temu kosztowal chyba kolo 1600 pln :) Oczywiscie teraz kosztuje wiele mniej ale niesteety nie wiem ile. Moze ktos znajdzie i powie. W hurtowniach znanych mi 1,4 GHz wywialo Intel Pentium III FCPGA 1,2G/133 BOX 256K 0,13u 539,79 *wersja PIII-Tulatin NIE "s" * Cena oczywiscie netto w hurcie W detalu jest duzo gorzej - jako ze procek egzotyczny to i marza duuuza: Intel Pentium III 1.26 GHz BOX FC/512/133 911 Intel Pentium III 1.40 GHz BOX FC/512/133 1320 Oczywiscie netto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Jak mniemam jest wycofany z ogolnodostepnych ofert. Przed wycofaniem, czyli jakies 3-4 miesiace temu kosztowal chyba kolo 1600 pln :) Oczywiscie teraz kosztuje wiele mniej ale niesteety nie wiem ile. Moze ktos znajdzie i powie. W hurtowniach znanych mi 1,4 GHz wywialo Intel Pentium III FCPGA 1,2G/133 BOX 256K 0,13u 539,79 *wersja PIII-Tulatin NIE "s" * Cena oczywiscie netto w hurcie W detalu jest duzo gorzej - jako ze procek egzotyczny to i marza duuuza: Intel Pentium III 1.26 GHz BOX FC/512/133 911 Intel Pentium III 1.40 GHz BOX FC/512/133 1320 Oczywiscie netto Ceny rzeczywiscie egzotyczne ale jednak ciekawi mnie jakie on ma mozliwosci (ten 1,4Ghz). Ja mam inne uklady co do spretu tak, ze jakby byl zaje..fajny to bym bral. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Ceny rzeczywiscie egzotyczne ale jednak ciekawi mnie jakie on ma mozliwosci (ten 1,4Ghz). Ja mam inne uklady co do spretu tak, ze jakby byl zaje..fajny to bym bral. Zaczynam się zastanawiać co co stanu twojego zdrowia psychicznego. Przecież za jednego P3 1.4GHz można by kupić P4 1.6 i ASUSa P4B533, a za stary sprzęt kupić 512MB DDR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Ceny rzeczywiscie egzotyczne ale jednak ciekawi mnie jakie on ma mozliwosci (ten 1,4Ghz). Ja mam inne uklady co do spretu tak, ze jakby byl zaje..fajny to bym bral. Zaczynam się zastanawiać co co stanu twojego zdrowia psychicznego. Przecież za jednego P3 1.4GHz można by kupić P4 1.6 i ASUSa P4B533, a za stary sprzęt kupić 512MB DDR. Sluchaj, ja mam calkiem inna sytuacje. Jakbym mial isc do sklepu i kupic za 1600 pln tego procka to musialbym byc nacpany :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Ceny rzeczywiscie egzotyczne ale jednak ciekawi mnie jakie on ma mozliwosci (ten 1,4Ghz). Ja mam inne uklady co do spretu tak, ze jakby byl zaje..fajny to bym bral. Zaczynam się zastanawiać co co stanu twojego zdrowia psychicznego. Przecież za jednego P3 1.4GHz można by kupić P4 1.6 i ASUSa P4B533, a za stary sprzęt kupić 512MB DDR. Sluchaj, ja mam calkiem inna sytuacje. Jakbym mial isc do sklepu i kupic za 1600 pln tego procka to musialbym byc nacpany :) No, jakby kosztował z 500zł, to zaraz sprzedąłbym Celka i kupił tego P3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 mam coś takiego w serwerze plików(i to dwa razy), kiedyś na moment włożyłem to do mojego kompa żeby zobaczyć jak się kręci itd. , magistrala 150 MHz bez najmniejszych problemów, nie miałem zbyt dobrego chłodzenia ale myślę że 166 MHz byłoby bez bólu. Powiem jeszcze że jest na pewno szybszy od P4 1,4 GHz. Mój celek przy tym wysiada, ale ta cena........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Jezeli rozwazacie kupno takiego gowna za taka kase to naprawda macie nie po kolei w glowach, albo nadmiar gotowki :) 1600 PLN !!!! to za to macie zajebista plyte +256 DDR + athlona 2000+ :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 czy ktoś mówił o jakims kupowaniu, pisałem tylko że wydajność tego proca jest całkiem niezła, to wszystko. A nawiasem mówiąc gdyby Intel się opamiętał i obniżył jego cenę do jakiś 450 zł to bym się długo nie zastanawiał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Jezeli rozwazacie kupno takiego gowna za taka kase to naprawda macie nie po kolei w glowach, albo nadmiar gotowki :) 1600 PLN !!!! to za to macie zajebista plyte +256 DDR + athlona 2000+ :) Za 1600 nikt tego nie kupi i nikt tego nie powiedzial wiec nikt nie ma niepokolei w glowach - czytajcie uwaznie a nie wyrywkowo !!! A za 1600 w zyciu nie kupie ath2000+ na daremnej plycie z ddr noname. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Kaeres, jak ty masz taki "inny" uklad, i jak Ci cos wyjdzie z cena to daj znac - chetnie bym sie dolaczyl. Oczywiscie o ile "uklad" bedzie interesujacy 8) Pewnie "ukladajacy" chetniej by spuszczal z ceny przy zakupie dwoch (albo wiecej :?: ) prockow. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Za 1600 nikt tego nie kupi i nikt tego nie powiedzial wiec nikt nie ma niepokolei w glowach - czytajcie uwaznie a nie wyrywkowo !!! A za 1600 w zyciu nie kupie ath2000+ na daremnej plycie z ddr noname. A wiesz czemu? Bo jestes slepym betonem :) athlon 2000+ - 750 pln + pc2700 nanya 300 pln + dowolna plyta na kt333 za 550 pln ( msi ,epox itd). Nie masz jak zwykle zadnych argumentow tylko czyste uprzedzenia. Jezeli lubisz byc dymany przez intela twoja sprawa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Kaeres, jak ty masz taki "inny" uklad, i jak Ci cos wyjdzie z cena to daj znac - chetnie bym sie dolaczyl. Oczywiscie o ile "uklad" bedzie interesujacy 8) Pewnie "ukladajacy" chetniej by spuszczal z ceny przy zakupie dwoch (albo wiecej :?: ) prockow. :) Nie chodzi o ceny bardzo niskie tylko o to, ze moge se brac np. proca i splacac ile czasu chce bez odsetek. Ale nie moge przeginac, np. caly komp lub sprzet. I nie chodzi o peeleny tylko o ilosc czesci. Taki z niego koles, ze nie chce miec balaganu. I np. dla mnie spokojnie poczeka na splate tego proca ale nie da mi takiej mozliwosci na proc+plyta+ddr+jescze nie wiem co. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 KAT po co wogole cos sugerujesz intelowcom, oni sa tak zaslepieni (nie mowie o wszystkich), ze nawet za 3x wieksza cene wezma zawsze intela niz jakikolwiek inny procesor o podobnej wydajnosci(nie mowie tylko o AMD). :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Nie chodzi o ceny bardzo niskie tylko o to, ze moge se brac np. proca i splacac ile czasu chce bez odsetek. (...)I nie chodzi o peeleny tylko o ilosc czesci. (...)Jezeli chodzi tylko o raty, bez znaczacej obnizki, to dolaczam sie do zdziwienia kolegow amdkowcow 8O Kasa straszna jak za procek... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 o tym że jest wysoka to nawet Kaeres wie (czytajcie dokładnie), my tylko piszemy że ogólnie procek jest całkiem niezły i że gdyby jego cena była normalna to można byłoby się nad nim zastanowić. W chwili obecnej jak dla mnie jest jedyna możliwość wymiany procka na silniejszy, ale przez to że jest drogi to pewnie wybiorę platformę AMD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 o tym że jest wysoka to nawet Kaeres wie (czytajcie dokładnie), my tylko piszemy że ogólnie procek jest całkiem niezły i że gdyby jego cena była normalna to można byłoby się nad nim zastanowić. W chwili obecnej jak dla mnie jest jedyna możliwość wymiany procka na silniejszy, ale przez to że jest drogi to pewnie wybiorę platformę AMDProste, ale kolesiom nie wytlumaczysz. Musialbym referat napisac albo prace magisterska z narysowanymi wykresami, ze nie chce go kupic za 1600 pln. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 he, he, he i kogo tu wyzywają od deb... i kre... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 (...) Proste, ale kolesiom nie wytlumaczysz. Musialbym referat napisac albo prace magisterska z narysowanymi wykresami, ze nie chce go kupic za 1600 pln. Kolego, jesli dobrze zrozumialem Twoj poprzedni post Ty CHCIALBYS go kupic za taka (albo zblizona) kwote - tylko rozlozona na (nieoprocentowane) raty. Jesli zle Cie zrozumialem to mnie prosze popraw, narysuj, napisz drukowanymi albo cos. 8O Oczywiscie caly czas PIS BRADA. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 (...) Proste, ale kolesiom nie wytlumaczysz. Musialbym referat napisac albo prace magisterska z narysowanymi wykresami, ze nie chce go kupic za 1600 pln. Kolego, jesli dobrze zrozumialem Twoj poprzedni post Ty CHCIALBYS go kupic za taka (albo zblizona) kwote - tylko rozlozona na (nieoprocentowane) raty. Jesli zle Cie zrozumialem to mnie prosze popraw, narysuj, napisz drukowanymi albo cos. 8O Oczywiscie caly czas PIS BRADA. :D Proste - jak bylby ten procek za jakies nawet 600-700 pln to bralbym go spokojnie na takich warunkach jak opisywalem. Za ta kase nic nie zrobie ze sprzetem wiecej. Ale jeszcze jedno, narazie mnie nie ciagnie do zmiany bo mi wystarcza to co mam. Jezeli juz w cos gram (a robie to zadko) to mam plynnie wiec nie bede kupowal wypasa. Jak za pol roku wyjda jakies fajowe gry i bede potrzebowal sprzeta to pomysle nad tym PIII T. ALE PODKRESLAM, NIE ZA 1600 PLN !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Jezeli rozwazacie kupno takiego gowna za taka kase to naprawda macie nie po kolei w glowach, albo nadmiar gotowki :) 1600 PLN !!!! to za to macie zajebista plyte +256 DDR + athlona 2000+ :) i efekt cieplarniany ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Jezeli rozwazacie kupno takiego gowna za taka kase to naprawda macie nie po kolei w glowach, albo nadmiar gotowki :) 1600 PLN !!!! to za to macie zajebista plyte +256 DDR + athlona 2000+ :) i efekt cieplarniany ! wystarczy wentylek za 75 pln :) mi starcza, a moj grzeje sie napewno wiecej niz 2000+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Nier jest tak zle PIII 1.13 o.13u, 133fsb ,za 699 z vat. PIII 1.26 -1000zl (to juz sie nie olaca) Tego 1.13 mysle ze spokojnie da sie podkrecic do 1.35 ( 9x150) albo i wiecej, a wydajnosc pewnie lepsza niz p4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 A nawiasem mówiąc gdyby Intel się opamiętał i obniżył jego cenę do jakiś 450 zł to bym się długo nie zastanawiał Nie obnizy bo taka ma polityke na Intel , promuje PIV a nie PIII, a mysle ze po podkreceniu ten PIII ladnie smiga :) . Ale nie za taka cene!!!!!!!!!!!!!!!! Arek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Kurcze jakby kosztowal o jakies 2 stowki mniej to bym sie tez pokusil.. ale nie za 700 zl :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 ten procek to napewno bedzie wydajny i dla overclockeroof to procek w sam raz ;) chyba go nie spala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...