welyk Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Mam na lapie Asus ukrytą partycję , tzw. RECOVERY ale nie mam zadnej pyty od lapa, zgubiłem... czy i jak moge bez odpowiedniej płytki postawić od nowa system z tej partycji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 jakas kombinacja klawiszy, albo ktorys "F_" po odpaleniu laptopa powinien uruchomic recover systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Regulamin zabrania zakładania dwóch topików o tym samym temacie/tematyce w różnych działach. Niby taki stary user a się zachowuje jak neonubek pomoc uzyskałeś teraz just wait to get ur score ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welyk Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 sorki, dałem ciała na maxa :/ potrzebowałem szybko pomocy i po tym jak napisałem posta tutaj, pomyslałem ze szybciej dostane odpowiedz na forum o laptopach... nie myliłem się, goraca debata rozgorzała tutaj: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=255709 mam nadz. ze jest to jednak wartościowy temat, pomoze innym userom, a ja nie zostane srogo ukarany :] i na przyszłość bede wiedział jak pisać... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...