Skocz do zawartości
ondskapen

Szary Ekran Raz Na Jakis Czas

Rekomendowane odpowiedzi

jeszcze niedawno mialem problemy z grafiką, arty, kropeczki i inne dupeczki! postanowilem oddac karte do serwisu i kupilem nowa 3850, montuje sprawdzam, DZIAŁA!!! kropek nie ma, arty znikneły ogólnie zadowolony jestem, tak mialo byc! ale radosc dlugo nie trwala, bo juz wieczorem jakies 5 godzin od instalacji karty mialem zwis kompa typu szary monitor jedno piskniecie z glosniczka komputerowego i ratowal jedynie hard reset, dzisiaj mialem to 2 razy.

co to moze byc?? ja sie zalamie chyba, na poprzedniej karcie(7900gt) takich akcji nie bylo! robilem memtesta i 0 błędow.

gry chodza normalnie nic sie nie wiesza, a te zwisy wspomniane byly przy normalnym przegladaniu netu, sluchaniu muzyki. temperatury w normie 30-40 cpu. chipset 25, grafika 35-45. dyski po 30.

opis kompa

a64 3000+

2x2gb pdp

asus a8n-9

his 3850

zasilacz corsair hx520

tak mi wpadlo do glowy teraz czy moze przyczyna byc sieciowka zintegrowana? mialem problem po instalacji karty graficznej z sieciowka ale chyba dlatego ze jak odinstalowywalem geforca to poszyly tez stery do sieciowki bo to tez nvidia.

ale nie wiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi