ondskapen Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 jeszcze niedawno mialem problemy z grafiką, arty, kropeczki i inne dupeczki! postanowilem oddac karte do serwisu i kupilem nowa 3850, montuje sprawdzam, DZIAŁA!!! kropek nie ma, arty znikneły ogólnie zadowolony jestem, tak mialo byc! ale radosc dlugo nie trwala, bo juz wieczorem jakies 5 godzin od instalacji karty mialem zwis kompa typu szary monitor jedno piskniecie z glosniczka komputerowego i ratowal jedynie hard reset, dzisiaj mialem to 2 razy. co to moze byc?? ja sie zalamie chyba, na poprzedniej karcie(7900gt) takich akcji nie bylo! robilem memtesta i 0 błędow. gry chodza normalnie nic sie nie wiesza, a te zwisy wspomniane byly przy normalnym przegladaniu netu, sluchaniu muzyki. temperatury w normie 30-40 cpu. chipset 25, grafika 35-45. dyski po 30. opis kompa a64 3000+ 2x2gb pdp asus a8n-9 his 3850 zasilacz corsair hx520 tak mi wpadlo do glowy teraz czy moze przyczyna byc sieciowka zintegrowana? mialem problem po instalacji karty graficznej z sieciowka ale chyba dlatego ze jak odinstalowywalem geforca to poszyly tez stery do sieciowki bo to tez nvidia. ale nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Spróbuj zrobić formata, czasami po zmianie karty mogą się dziać dzwne rzeczy na starym systemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...