Pe Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 przepraszam za podwójniaka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 a ty chyba tez zle podszedles do tematu bo jednak ktos kto zakaldal ten topic mial na mysli O/C i chial porownac wszystkie mdele kingstonow.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Pe ,masz racje ale jednoczesnie jej niemasz :wink: ,otoz jesli pamieci sa produkowane by byc ROCK STABLE na ustawieniach defaultowych to oznacza ze maja dobrej jakosci PCB,dobre kosci,dobry rozklad elementow a takze wysokiej klasy te elementy... a to z kolei oznacza w skrocie ze sa lepsze do OC od przypadkowych nonameow (oczywiscie usredniajac).Wiec zgadza sie value ramy i im podobne nie sa robione pod OC (do tego sa robione hyperX-y ostatnio w bardzo dobrych cenach) ale sam fakt ich porzadnego wykonania daje im wieksze predyspozycje do OC niz kosci "mad in nowhere by nobody" <- wiec ludzie spodziewaja sie od nich wiecej niz od standardowych kostek. Sam moge jedynie powiedziec ze ja sie na kingstonahc jeshcze nie zawiodlem,bo wlasnie zawshe byly stabilne na podkreconych timingach i ogolnie sie tesh krecily mi niezle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 ja mam 256DDR333 na kosciach Infineona i na 180 5,2,2,2.0 bez podnoszenia napiecia wiecej nie sprawdzalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...