reyden Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Witam Mam mały problem . Od jakiegoś czasu poszukiwałem innych niż normalna praca form zarobku . I trafiłem na sprzedaż domen jako partner właściwej firmy rejestrującej . W większości przypadków wymagana była DG do rozpoczęcia współpracy . Ale natrafiłem na jedną firmę gdzie mogę sprzedawać domeny bez DG . Więc wystawiłem aukcję na allegro ( 1 sztuka rejestracji została już "kupiona" w allegro , ale nic poza tym - żadnych przelewów , właściwych rejestracji itp. ) . Sprzedawane domeny kosztuję trochę więcej niż gdyby rejestrowała to firma z którą współpracuję . Jest to nie wiele - różnica ok. 2 zł . W między czasie poczytałem na sieci że bez DG nie mogę wystawić faktury VAT , nie mam też możliwości skorzystać z pomocy osoby prowadzącej DG . Czy mogę jakoś ta jedną sztukę domeny sprzedać bez konsekwencjiw przyszłości czy muszę odstąpić od sprzedaży . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 myślę, że do jednej domeny nikt się raczej nie doczepi, o ile nie będzie to domena za 100 tyś zł hehe, ale jak chcesz to robić na masową skale i czerpać z tego zyski to po czasie może się do ciebie dobrać US. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...