Skocz do zawartości
Atk

Szybkie Pytanie Hlp

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Od pewnego czasu miewam problemy z zasilaczem (doszlismy do takiego wniosku w dziale zasilacze) poniewaz komputer odpala wszystkie fizyczne urzadzenia ale nawet nie uruchamia biosu wracajac do rzeczy po walkach z kompem od kiedy udaje mi sie odpalic go moja nagrywarka (ASUS 1608P3S) czyta plyty ale jesli chce cos skopiowac otworzyc lub co kolwiek innego zrobic z rzeczami zapisanymi na niej to wyskakuje mi informacja:

"Nie mozna skopiowac pliku (tu nazwa): Nie mozna odczytac pliku lub dysku zrodlowego"

tak jest z kazda plyta jakiej nie wsadzilem do napedu a wszystkie te plyty wczesniej dzialaly bez problemow. Moze ktos mi powiedziec czy po zmianie zasilania moze ten problem ustapic?? czy moze trzeba cos zrobic z nagrywarka (np odeslac do gwary albo przeinstalowac bios czy stery jesli sa bo nie pamietam ;p)

Pozdrawiam i z gory thx

Atk

Edytowane przez Atk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie chodzi o to ze moj zasilacz prawdopodobnie daje za slabe napiecie i nawet czasami nie chce bios sie uruchomic ;/ a ten blad wyskoczyl wlasnie po 1 takiej fazce ze w kompie wszytko dziala (fizycznie) ale nawet bios nie startuje a jak juz wystartowal to nie moge nic przez nagrywarke zrobic bo wyskakuje blad jak chce skopiowac czy otworzyc plik z plyty dlatego stwierdzilem ze cos zasilacz mogl namieszac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi