KamilFan Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Hej ... Na ile HZ ustawić odświeżanie ekranu.... mam do wyboru 70 HZ oraz 60 HZ.... ekran miga... Najlepiej działa mi na 75 HZ i wyżej.... Ale musze wyłączyć ten tryb ukrywania... Pod spodem pisze że to może uszkodzic ekran itp... Ale nie moge mieć na 70 HZ i 60 HZ bo miga... co mam zrobić.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Może jakieś dokładniejsze info jaki masz monitor? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 A przede wszystkim - co to robi (a raczej robilo) w Oprogramowaniu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilFan Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Samsung SyncMaster940N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...