FatAlbert Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 (edytowane) Czyli następne DFI z serii Dark. X38+ddr2, cztero fazowe cyfrowe zasilanie. Dżapanckie kondziołki, robi sie ciekawie ;) Before the end of 2007, Intel launched their highest-end 45nm-process Quad core CPU, DFI can’t wait to release its top-of-the-line LANParty series to support that powerful processor; DFI is proudly launching its LANParty DK X38-T2R now. It features Intel’s X38 and ICH9R chipset, and FSB supports the process at 1333MHz. Further, DK X38’s DDR2 memory can supports up to 1066 and FSB also works at 1333MHz too. LANParty DK X38-T2R also incorporates a total of 4-phase digital PWM, 8-channel high definition audio and many high performance features too numerous to count. This is such a “must buy” platform for gamers and enthusiasts. VR-zone Edytowane 21 Stycznia 2008 przez FatAlbert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazYb0N Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Ciekawe jaka będzie cena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Ciekawe jaka będzie cena.Stawiam na 550zł. Ciekawe jak fruwa ta płyta :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedziel Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Ciekawe jak fruwa ta płyta :mrgreen: zapewne tak samo dobrze jak inne odmiany LanParty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 I kiedy w PL ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 chyba w maju :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Mogliby już wypuścić wersje DDR3... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brk' Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Mogliby już wypuścić wersje DDR3...I kto by to kupił wyłącznie z DDR3 co innego DDR2 z rozszerzeniem DDR3 ale to też na dzień dzisiejszy niewykorzystane rozwiązanie. A taki LP na x38 to pewnie zażyczy za siebie sumkę 700 - 800 zł ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 w ue ponizej 700pln mozna spokojnie dostac a w pl nie wiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disaster3 Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 w PL juz jest. Nie trzeba czekac do maja :) Ma ja p. Bielecki na alledrogo (dokladnie 50 szt.) ale cena 620 PLN to chyba za duzo. Ma rowniez miedzy innymi wersje LT X38 i sprzedaje ja za 765 PLN. Generalnie mozna znalezc ja (LT) w PL za ok 720 PLN taniej niz u niego wiec sadze ze DK X38 tez bedzie kosztowac ok. 40 PLN mniej niz u niego, czyli za jakies 570-580 PLN bedzie mozna ja kupic. A to juz jest ciekawa cena jak na plyte z X38 i za Lanparty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 (edytowane) http://www.pcprojekt.pl/index.php?/p__kata...38_T2R_Lga775_/ a tutaj link do niemieckiego sklepu w ktorym juz kupowalem ;) http://trend4pc.de/index.php/cPath/50/XTCs...dc16401dcb271e5 ale widze,ze z zasobami slabo cos,pare dni temu bylo ok :( Edytowane 14 Lutego 2008 przez 71proste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 @71proste jak sie spisuje plyta? mozesz ja z czystym sumieniem polecic? ;] bo zostaje mi jeszcze jakis Dark na P35, ale chyba X38 to lepsze i bardziej przyszlosciowe rozwiazanie(?) nie stwierdziles zadnych cold bootow i kaprysow ze startem, jak to DFI ma w zwyczaju? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 @71proste jak sie spisuje plyta? mozesz ja z czystym sumieniem polecic? ;] bo zostaje mi jeszcze jakis Dark na P35, ale chyba X38 to lepsze i bardziej przyszlosciowe rozwiazanie(?) nie stwierdziles zadnych cold bootow i kaprysow ze startem, jak to DFI ma w zwyczaju?Prosty ma DFI X38, ale LT czy tam UT ;] W każdym bądź razie tą z zielonymi slotami :P X38 jest o tyle bardziej przyszłościowy, że dostajesz 2x PCI-E x16 (P35 ma 16x/4x) i to by było tyle z plusów X38 względem P35. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 No i PCI-E 2.0 co i tak ma niewielkie znaczenie dzisiaj. Wszystkie karty i tak mają złącze pod zewnętrzne zasilanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 czyli plusy nieadekwatne do ceny :D a czym sie rozni wersja LT od DK? UT nie widzialem, poza innymi kolorami slotow :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 (edytowane) Sekcją zasilania, biosem, chłodzeniem, rodzajem laminatu, ilośćia slotów. Zajrzyj sobie do tematu o DFI DK P35 Prosty ma DFI X38, ale LT czy tam UT ;] W każdym bądź razie tą z zielonymi slotami icon_razz.gifLT bo tylko tak jest na X38 z zielonymi slotami :] Edytowane 16 Lutego 2008 przez stolara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Sekcją zasilania, biosem, chłodzeniem, rodzajem laminatu, ilośćia slotów.mialem na mysli DK vs LT na X38 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 (edytowane) mialem na mysli DK vs LT na X38otóż ja właśnie o tym mówiłem :rolleyes: Edytowane 18 Maja 2008 przez stolara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 otórz ja właśnie o tym mówiłem :rolleyes:wiec dlaczego mam Zajrzyj sobie do tematu o DFI DK P35 :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 O jej :D DK X38 wygląda prawie jak DK P35. Tyle że ma inne chłodziwo, mostek i dwa sloty PCIE i kolor laminatu. Reszta wizualnie jest taka sama więc tam mógłbyś zobaczyć sobie fotkę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Ona ma plombę na chłodzeniu jak blood iron? nigdzie nie ma dokładnych zdjęć, a myślę czy na to maximusa nie wymienić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Otóż wydaje mi się, że nie ma plomby bo ma takie chłodzenie jak DFI X38 LT które nie jest zamontowane fabrycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 a ja sie zastanawiam czy warto doplacac do tej wersji co ma prosty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 (edytowane) Przydało by się porównanie DK do LT bo różnica w cenie to ponad 100zł. Trzeba by było zmusić redakcje PurePC do wypożyczenia DK i żeby je przetestowali (bo LT już się po pociła ;) ):) bo DK to ciekawa propozycja ^^ Edytowane 18 Lutego 2008 przez M1siek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...