stigmat Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Prosiłbym o opinie na temat tego lapka ASUS A7SV-7S089C http://www.notebooki.pl/notebook/pokaz/17733/. Super by było gdyby odezwał się jakiś jego posiadacz. Komp ma mi służyć głównie do codziennego, bezprzewodowego użytku domowego (oglądanie filmów, słuchanie muzyki, internet, rzadziej gry a nawet jeżeli już to nic wyrafinowanego). Czy warto go kupić ? Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 (edytowane) Jeśli nie przeszkadza Ci wielkość to dobrze wykonany sprzęt, brakuję mu tylko 1gb Ramu do komfortowej pracy. Edytowane 21 Stycznia 2008 przez kaluzaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stigmat Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 (edytowane) Jeśli nie przeszkadza Ci wielkość to dobrze wykonany sprzęt, brakuję mu tylko 1gb Ramu do komfortowej pracy. Dzięki za odpowiedź. Nie wielkość mi nie przeszkadza gdyż mam zamiar używać go głównie w domu a drugą kość RAMu planuję od razu dokupić. Edytowane 22 Stycznia 2008 przez stigmat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...