marminho Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 A mógłby mi ktoś przypomnieć, na kiedy planowana jest premiera tej oto gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 A mógłby mi ktoś przypomnieć, na kiedy planowana jest premiera tej oto gry?Z tego co wiem to na lato 2008 a dokładnie początek lata (czerwiec-lipiec). Myślałem ze na youtube będą jakieś filmiki z bety ale niestety narazie jest pusto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Gameplay Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 (edytowane) Gra juz smiga... wiecie co, ma na razie tylko support dla IE ! :blink: I to w dodatku musialem powylaczac caly security level, zeby ta gra smigala (bo wykorzystuje przegladarke). Skandal. :) Kurde nie wiem, czy moge wrzucac jakies obrazki, bo jest NDA i ktos zyczliwy moze zlozyc donos, ale pogram troche i napisze kilka slow. --- Pogralem troche, gierka smieszna, ale ogolnie IMO nic ciekawego, taka darmowa strzelaneczka nie oferujaca i nie wnoszaca nic do gatunku, popykac mozna, ale mnie juz znudzilo po 30 minutach, nabilem 3 lvl i juz mi sie nie chce. :lol2: Do tf2 nie porownam, bo nie gralem, grafa bardzo prosta, ale mila dla oka, gameplay jakis tam jest, ale to nie moje klimaty. ;] Nie chce mi sie wiecej rozpisywac, bo szkoda mi czasu na ta gre. :] Moze komus przypadnie do gustu. Edytowane 20 Maja 2008 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 ath, jak Ci się nie podoba to możesz się podzielić keyem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 (edytowane) ath, jak Ci się nie podoba to możesz się podzielić keyem :P Juz znajomy jest chetny na ta gre, wiec on jest pierwsz w kolejnosci, pomecze jeszcze troche wieczorkiem (moze mi sie cos odwidzi :lol2: ) i cya bfh. » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "screen" :lol2: Edytowane 20 Maja 2008 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpolskax Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Gdzie pisze ze dostalem CD key jak sie zalogowalem na tej stronie http://qaboss.com/index.php?option=com_qab...efield%20Heroes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Gdzie pisze ze dostalem CD key jak sie zalogowalem na tej stronie http://qaboss.com/index.php?option=com_qab...efield%20Heroes Na razie jest closed beta i cd-key przychodzi na maila, o ile Cie wylosuja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 (edytowane) jak tam panowie, grał ktos jeszcze w to cos :D ? ja dzisiaj otrzymałem kluczyk do bety, i narazie sciagam gre. pozniej napisze jak wrazenia z mojej strony update: hmmm ... mam problem. odpalam gre, leca znaki producentow a nastepnie odpala sie muzyczka, okienko i nic w nim nei moge zrobic, bo nawet nic w nim nie ma. tylko tapeta typowa dla bf heroes. wie ktos moze co to xD ? Edytowane 18 Lipca 2008 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 (edytowane) jak tam panowie, grał ktos jeszcze w to cos :D ? ja dzisiaj otrzymałem kluczyk do bety, i narazie sciagam gre. pozniej napisze jak wrazenia z mojej strony update: hmmm ... mam problem. odpalam gre, leca znaki producentow a nastepnie odpala sie muzyczka, okienko i nic w nim nei moge zrobic, bo nawet nic w nim nie ma. tylko tapeta typowa dla bf heroes. wie ktos moze co to xD ? Jeżeli tylko podzielisz się kluczykiem to do razu sprawdzę:-) Zobacz czy to samo będzie bez aa i/lub anizo. Ja miałem podobnie w Dod:s i Team Fortress i dopiero jak dałem anizo lub aa (niestety nie pamiętam) na mniej to odpaliły przy x8 nie było opcji Edytowane 18 Lipca 2008 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 skad masz klucz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 (edytowane) kluczyk dostałem z www.qaboss.com keidys tam były zapisy i sie zapisałem :] big update: dobra, poradizłem sobie z problemami troche pograłem i ... bez rewelacji, gra umrze smiercia naturalna :P na poczatkubedzie duzo ludu, pozniej stypa. Edytowane 18 Lipca 2008 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2008 BF3 jest potrzebny a nie jakieś experymenty typu Heroes które w Azji to może się i przyjmą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2008 (edytowane) Raczej BH powstał jako odpowiedz na TF2. EA zorientowało się , że ludziom to się pobada i zrobili swoje, dodali pojazdy. Niby darmowa gra , ale jakoś nikt nie rozgłasza wieści o micro płatnościach za dodatki. Eksperyment to nie jest, to się sprzeda na pewno, pamiętacie jak padły serwery bo poszła plota o beta testach. Edytowane 19 Lipca 2008 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 BF:H nie tego lata http://www.gram.pl/news_8gvhHum4_Battlefie..._tego_lata.html No szkoda. Później już nie bede miał czasu na takie gry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 (edytowane) dobra, jako ze nie gram w to juz to mam propozycje. jest konkurs i mozna wygrac 5 key beta dla kumpli. ja uzycze beta konto a ktos gra i moze dla pure pc uzytkownikow wygrac dotatkowe beta keye. kto pierwszy do mnie na priv, dostanie dostep do mojego konta. zapraszam :] taki event ode mnie :P Edytowane 30 Lipca 2008 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Nie wyobrażam sobie jakiejś szerokiej sceny dla tej gry :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Nie wyobrażam sobie jakiejś szerokiej sceny dla tej gry :lol2: W Korei i w Azji darmowe gry z płatnymi dodatkami cieszą się dużą popularnością :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelsowy Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Może któremuś z forumowiczów znudziła się już ta gra, i mógłby się podzielić beta-kontem ?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mlody_piotrek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Pamiętajcie że ma być jeszcze battlefield 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Może któremuś z forumowiczów znudziła się już ta gra, i mógłby się podzielić beta-kontem ? :PTakże dopisze się do tej prośby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek111 Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 ja tez bardzo prosze o beta keya. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 No i gdzie to cudo ? "Summer 2008" taaaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 (edytowane) kup sobie lepiej TF2 :] 10$ na steam'ie a zabawa o wiele lepsza. Edytowane 16 Grudnia 2008 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Dostałem dzisiaj klucz do zamkniętej bety, ale ta strona nie przyjmuje mojego loginu - nie wiem czmu. Klucz można powiązać ze swoim kontem EA, tak też zrobiłem. Może im serwer padł albo co.. ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Nie chcę cię martwić, ale ja gram normalnie, więc kombinuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 (edytowane) Dziś ta strona mi się wczytała, właśnie robie sobie Hero. lol Kilka screenów z tutoriala: http://sumowski.com/syf/BFHeroes%202009-04...12-53-00-29.jpg http://sumowski.com/syf/BFHeroes%202009-04...12-53-05-42.jpg http://sumowski.com/syf/BFHeroes%202009-04...12-53-24-78.jpg Edytowane 21 Kwietnia 2009 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 wlasnie sobie przypomnialem ze w lutym dostalem kluczyk :D wlasnie sciaga mi sie gra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 To ta gra dalej jest w fazie beta ? o.O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 (edytowane) To ta gra dalej jest w fazie beta ? o.O Tak. Sam dzisiaj dostałem kluczyk, ale zagram dopiero w weekend. Męczyłem się, ponieważ zapomniałem loginu EA Account, ale już jest wsio OK. Aha... po rejestracji i przypisaniu keya do konta EA wchodzi się na http://play.battlefield-heroes.com/ I dopiero wtedy można grać... muszę się przyzwyczaić do tego ;D Edytowane 21 Kwietnia 2009 przez RazorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...