Skocz do zawartości
RaKLeZ

Battlefield Heroes

Rekomendowane odpowiedzi

A mógłby mi ktoś przypomnieć, na kiedy planowana jest premiera tej oto gry?

Z tego co wiem to na lato 2008 a dokładnie początek lata (czerwiec-lipiec).

Myślałem ze na youtube będą jakieś filmiki z bety ale niestety narazie jest pusto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra juz smiga... wiecie co, ma na razie tylko support dla IE ! :blink:

I to w dodatku musialem powylaczac caly security level, zeby ta gra smigala (bo wykorzystuje przegladarke). Skandal. :)

Kurde nie wiem, czy moge wrzucac jakies obrazki, bo jest NDA i ktos zyczliwy moze zlozyc donos, ale pogram troche i napisze kilka slow.

---

Pogralem troche, gierka smieszna, ale ogolnie IMO nic ciekawego, taka darmowa strzelaneczka nie oferujaca i nie wnoszaca nic do gatunku, popykac mozna, ale mnie juz znudzilo po 30 minutach, nabilem 3 lvl i juz mi sie nie chce. :lol2:

Do tf2 nie porownam, bo nie gralem, grafa bardzo prosta, ale mila dla oka, gameplay jakis tam jest, ale to nie moje klimaty. ;] Nie chce mi sie wiecej rozpisywac, bo szkoda mi czasu na ta gre. :] Moze komus przypadnie do gustu.

Edytowane przez ath

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ath, jak Ci się nie podoba to możesz się podzielić keyem :P

Juz znajomy jest chetny na ta gre, wiec on jest pierwsz w kolejnosci, pomecze jeszcze troche wieczorkiem (moze mi sie cos odwidzi :lol2: ) i cya bfh.

» Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "screen"
Dołączona grafika

:lol2:

Edytowane przez ath

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak tam panowie, grał ktos jeszcze w to cos :D ?

ja dzisiaj otrzymałem kluczyk do bety, i narazie sciagam gre. pozniej napisze jak wrazenia z mojej strony

update:

hmmm ... mam problem. odpalam gre, leca znaki producentow a nastepnie odpala sie muzyczka, okienko i nic w nim nei moge zrobic, bo nawet nic w nim nie ma. tylko tapeta typowa dla bf heroes. wie ktos moze co to xD ?

Edytowane przez bielski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak tam panowie, grał ktos jeszcze w to cos :D ?

ja dzisiaj otrzymałem kluczyk do bety, i narazie sciagam gre. pozniej napisze jak wrazenia z mojej strony

update:

hmmm ... mam problem. odpalam gre, leca znaki producentow a nastepnie odpala sie muzyczka, okienko i nic w nim nei moge zrobic, bo nawet nic w nim nie ma. tylko tapeta typowa dla bf heroes. wie ktos moze co to xD ?

Jeżeli tylko podzielisz się kluczykiem to do razu sprawdzę:-)

Zobacz czy to samo będzie bez aa i/lub anizo. Ja miałem podobnie w Dod:s i Team Fortress i dopiero jak dałem anizo lub aa (niestety nie pamiętam) na mniej to odpaliły przy x8 nie było opcji

Edytowane przez Szozi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kluczyk dostałem z www.qaboss.com keidys tam były zapisy i sie zapisałem :]

big update:

dobra, poradizłem sobie z problemami troche pograłem i ... bez rewelacji, gra umrze smiercia naturalna :P na poczatkubedzie duzo ludu, pozniej stypa.

Edytowane przez bielski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej BH powstał jako odpowiedz na TF2. EA zorientowało się , że ludziom to się pobada i zrobili swoje, dodali pojazdy. Niby darmowa gra , ale jakoś nikt nie rozgłasza wieści o micro płatnościach za dodatki. Eksperyment to nie jest, to się sprzeda na pewno, pamiętacie jak padły serwery bo poszła plota o beta testach.

Edytowane przez KaszaWspraju

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra, jako ze nie gram w to juz to mam propozycje. jest konkurs i mozna wygrac 5 key beta dla kumpli. ja uzycze beta konto a ktos gra i moze dla pure pc uzytkownikow wygrac dotatkowe beta keye. kto pierwszy do mnie na priv, dostanie dostep do mojego konta. zapraszam :]

taki event ode mnie :P

Edytowane przez bielski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość chronicsmoke

Nie wyobrażam sobie jakiejś szerokiej sceny dla tej gry :lol2:

W Korei i w Azji darmowe gry z płatnymi dodatkami cieszą się dużą popularnością :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś ta strona mi się wczytała, właśnie robie sobie Hero. lol

Kilka screenów z tutoriala:

http://sumowski.com/syf/BFHeroes%202009-04...12-53-00-29.jpg

http://sumowski.com/syf/BFHeroes%202009-04...12-53-05-42.jpg

http://sumowski.com/syf/BFHeroes%202009-04...12-53-24-78.jpg

Edytowane przez stranded

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ta gra dalej jest w fazie beta ? o.O

Tak.

Sam dzisiaj dostałem kluczyk, ale zagram dopiero w weekend. Męczyłem się, ponieważ zapomniałem loginu EA Account, ale już jest wsio OK.

Aha... po rejestracji i przypisaniu keya do konta EA wchodzi się na http://play.battlefield-heroes.com/

I dopiero wtedy można grać... muszę się przyzwyczaić do tego ;D

Edytowane przez RazorBMW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi