przelip Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Witam wszystkich, czy ktoś wie może jak zmienić rozmiar okładki albumu w WMP 11? Gdy wklejam okładkę do danego albumu to przypisuje ją do wszystkich piosenek i konwertuje do rozmiaru 200x200 pixeli (tak mi się wydaje). Czy można zmienić ten rozmiar? Jeżeli tak to gdzie? Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Nie zmienisz tego rozmiaru, WMP zawsze stworzy kwadrat 200x200 i nie da sie tego zmienic. Taki juz jego urok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przelip Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 A istnieje może jakiś program, w którym samemu można regulować rozmiar okładki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Foobar? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 No foobar2000 by sie nadal. np taki mojego autorstwa. Dla uzytkownikow WMP11 bardzo podobny w obsludze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przelip Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Dzięki :-) dzisiaj sprawdzę foobar'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przelip Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 No foobar2000 by sie nadal. np taki mojego autorstwa. Dla uzytkownikow WMP11 bardzo podobny w obsludze. No rzeczywiście by się nadał :) Podoba mi się, przyzwyczaiłem się już do WMP11. Możesz go gdzieś wrzucić?? Chętnie bym go pobrał :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 No rzeczywiście by się nadał :) Podoba mi się, przyzwyczaiłem się już do WMP11. Możesz go gdzieś wrzucić?? Chętnie bym go pobrał :lol2: http://foobar2000.pl/index.php?showtopic=4113 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...