Gość rafi15 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Tak jak w temacie chodzi mi o przerobke karty SD na MMC wiem ze jest to mozliwe ale instrukcja ktor byla na pewnej stronie zginela tzn cala strona upadla...info-test.pl czy cos w tym stylu... ktos cos o tym wie? trzeba cos lutowac czy cos? czy tylko spilowac rozncie w grubosci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujekoswiecim Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Tak jak w temacie chodzi mi o przerobke karty SD na MMC wiem ze jest to mozliwe ale instrukcja ktor byla na pewnej stronie zginela tzn cala strona upadla...info-test.pl czy cos w tym stylu... ktos cos o tym wie? trzeba cos lutowac czy cos? czy tylko spilowac rozncie w grubosci? czesc, mam dwóch kolegów którzy posiadają 6230i i z powodzeniem stosują tanie karty SD, nic nie lutowali, tylko troszkę potraktowali takową kartę pilniczkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...