boxer Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Hej mam dylemat zastanawiam się nad sprzedażą 2x1GB moich Adatek EE+ i kupnem 2x1GB kości na Micronie (Goodram Pro lub Transcend AxeRam). Przez pewien czas chodziły by A-Daty (Promos) i Microny razem w konfiguracji 4x1GB. Ale nie jestem pewien czy nie będzie żadnych konfliktów między nimi :? Jak się sprawdzą microny to wtedy dokupię kolejne 2GB. Powiedźcie mi czy miał ktoś z Was w kompie Microny z Promosami i jak to chodziło i czy wogóle dały radę pracować razem? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDR2 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Nie powinno być problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Dzięki za informację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazYb0N Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Jedynym problemem będzie tu ograniczona podkręcalność :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Jesli Oc robiły by razem tak jak gorsze promosy to nie było by tak najgorzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 problemem moze byc tutaj nie sam ram co ich ilosc ... w wielu plytach 4 banki obsadzone = kwiatki a przy OC to juz wogole ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...