sinus Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 No ludzie... Tak fajnie sie rozwijał topic, a wy znowu musicie się kłucić :( Zróbcie sobie topic "Kto ma jakiś problem?" i tam się wyżyjcie :wink: Propoponuje ciąg dalszy, ale bez kłótni. Czekam na fotki MeHow i inni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 :) mam prosbe - mozecie Unlocked ten topic ?? po 108 postach nie blokujcie tematu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 No, tak by było nawet lepiej. Jak odblokują to dam następne zdjątko ;-) jeszcze lepsze! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 hehe sesje robiles ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 No! To właściwie był jej pomysł, zdjecia są naprawde śliczne, ale te robione póżniej u niej w domu są najlepsze ;-) Ale i tak wam nie pokaże! Możecie tylko zadrościć i wyobrażać sobie ja niewiarygodnie oszałamiająco wygląda kiedy nic na sobie nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Acha! nie pomyślcie sobie, że robiłem jej zdjęcia nago. Uważam, że wszystko ma swoje granice. Nawet bym nie chciał żeby sie na takie zdjecia zgodziła bo to by troche żle o niej świadczyło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 widze ze postepy ... moze udblokuja ten temacik :) ostro sie rozkreca ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 hehe. ciekawe czy odblokuja czy nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 spokojnie jestem pewny co do wspanialomyslnosci moderow niech rusza pupki i wykasuja te posty ktore wprowadzaja zamieszanie i juz nie widze problemu looz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 No właśnie, moderzy PROSIMY ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Trzeba myslec, a nie prosic. Zawsze znajdzie sie jakis idiota co lubi dym i skaszani topic. Nie ja go blokowalem i nie bede go odblokowywac. Jezeli topic zchodzi na takie tory jak wlasnie zszedl, to sorry, kazdy taki bedzie blokowany, a wrecz wywalany. Za duzo syfu i przepychanek ostatnio jest na forum. W zwiazku z tym , zero oblazliwosci. Qltoora musi byc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 a przez kogo to wszystko reed ?? chyba Grzesiu zrobil dym ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 I znowu sie zaczyna :? BTW na razie zdjecia nie zamieszcze bo sie ze swoja kobietka poklocilem :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 To Co? Mamy nie zakładać cowych tematów, bo zawsze znajdzie się jakiś idiota co go skaszani? A poza tym nie wiem o czym ja mam mysleć, bo za zawsze zachowuje się na tym forum kulturalnie i szanuje moderatorów ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 ano widzisz sinus kazdy szanuje moderatorow, ale nie kazdy szanuje innego usera i wlasnie to jest do doopy, bo jestesmy z jednej paczki ;) ja tez jestem za odblokowaniem tamtego topicu. trze pogadac z tym kto go zablokowal. a Ci co maja nie tak w baskach to niech milcza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Chyba się nie doczekamy odblokowania, więc może dokończymy tutaj? No wrzućcie jakiś fotosy ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 oto moja babka ;) hehe ZARTUJE - dalem to na rozluznienie tematu :D ale troszke wydaje mi sie dziwne chwalenie sie swoimi dziewczynami w necie.........takie jakies mam dziwne odczucia ,jakby traktowanie jak przedmiot do pochwalki :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Jakie są wasze kobiety.... No coż moja jest wspaniała i tyle!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...