matrix1 Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Czy wie ktoś jak zmienić ikone twardego dysku w windows xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 A zmiana skrotu niestarczy? ... zaje sie ze bez odpowiedniego programu sie nieda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Da się, da. Sam tak robiłem - wystarczy pogrzebać w rejestrze. Hmmm.... żebym to ja sobie tylko przypomniał na której stronie to widziałem..... spróbuj w google wpisać icon +hdd Wersja prosta: ściągnij IconPackager'a :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 ewentualnie jeszcze tweakui moze chyba pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...