SpiderMAN Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Do GeForce256 32MB SDR? Konkretnie karta pochodzi od MINt-a Działam pod WinXPPro Konfig jak ponizej. Teraz mam 28.90 i sa strasznie wolne. w defaultowym 3Dmarku2001 mam na nich 1700 punktow. Mam tyle tych sterow, ze juz nie wiem ktore zapodac? A moze jakies nowe dobrze hulaja z moja karta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Ja działam, a raczej działałem(dopóki mój GF2MX nie poszedł się je***) na 29,20. Dzięki nim uzyskałem ok. 22% lepsze wyniki, aniżeli ma np. 28,90. Jak już powiedziałem działałem na GF2MX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Potestuj... ja sprawdzilem do swojej karty ze 20 sterow zanim wybralem te naj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Do GeForce256 32MB SDR? Konkretnie karta pochodzi od MINt-a Działam pod WinXPPro Konfig jak ponizej. Teraz mam 28.90 i sa strasznie wolne. w defaultowym 3Dmarku2001 mam na nich 1700 punktow. Mam tyle tych sterow, ze juz nie wiem ktore zapodac? A moze jakies nowe dobrze hulaja z moja karta? Spróbuj 29.42 - ponoć są najszybsze. U mnie działają i chyba rzeczywiście sa najlepsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Spróbuj 29.42 - ponoć są najszybsze. U mnie działają i chyba rzeczywiście sa najlepsze. Ja moge to potwierdzic :) ale tak jak napisal Imperator, lepiej posprawdzac kilka wersji samemu bo to roznie jest z tymi driverami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Spróbuj 29.42 - ponoć są najszybsze. U mnie działają i chyba rzeczywiście sa najlepsze. Ja moge to potwierdzic :) ale tak jak napisal Imperator, lepiej posprawdzac kilka wersji samemu bo to roznie jest z tymi driverami. Spróbuje 29.42 A co so testowania już chyba wszystkie sprawdzałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XPit Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Do mojego GeForca 256 DDR używam 23.11 są najszybsze. Co prawda nie sprawdzałem tak egzotycznych sterów dla mojej karty jak np. 28.XX bo wydawało mi się że są optymalizowane dla wyższych modeli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Le_Sfond Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 do tej pory 23.11, bawiłem się też 12.41 w różnych testach i wyszło, że w "minimalach" są szybsze, dziś sprawdzę 29.42. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...