SlashBeast Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Witam, szlag trafił mi freezera64pro jak i boxowy cooler, myśle o czymś tanim by utrzymać brisbane na domyślnym taktowaniu 1.9GHz, możecie mi coś polecić? Generalnie może być coś w stylu boxa, ale nie aż tak głośne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Alpine64? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlashBeast Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Jak to porównasz do boxa, lepsze? Pozwoli mi na lekkie OC? tak do 2.2Ghz było by optymalnie. Generalnie lepsze czy gorsze to od boxa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Jest lepsze od BOXa - nieco wydajniejsze, cichsze i trwalsze. Alpine jest za to również nieco większy. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlashBeast Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Chyba go wezme, jednak w review jest napisane, że on uciągnie do amd x2 3800. Wieczorem chyba go zamowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 W różnych review są różne rzeczy :) Nie powinien mieć najmniejszego problemu z Brisbane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlashBeast Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Dziwna sprawa, nie jest za ciepły jak siedzi na procu, brisbane 3600 na 2.5GHz puszczkony, jak mu odpalam 2x cpuburny temperaturka leci niby do 73'C i tak zostaje, przesmarowane AS5, generalnie zauwazylem na freezerze ze im WIEKSZY docisk tym te sensory ciepła w procu pokazują WIEKSZĄ temperature... parodia. narazie od 30minut działa stabilnie z emerge (make -j3) i dwa razy cpuburn. Jednak jak go zdejmowałem to wyrywał mi procesor ze slotu. Wydaje mi się, ze jak kiedyś boxa zdejmowalem i został mi procesor na radiatorku teraz jest slot osłabiony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...