CKM18 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 mam poważny problem z komputerem jeden z biurowych komputerów nie chciał wejść do windows resetował się z 10 razy w czasie ładowania systemu , wszedłem do biosu i dałem bota na cd rom celem przeinstalowania windows niestety nie mógł włączyć instalatora, więc wyjąłem baterię z płyty na 5 minut i włożyłem, od tamtego czasu komputer się włącza ale jest czarny ekran , co mogło paść ??? ewentualnie czy coś się zawiesiło ??? dodam iż zasilacz, ramy i karta graficzna są 100% ok, dysk zaraz będę sprawdzał na innym kompie , konfiguracja tego komputera : sempron 3000+ 939 GA-K8U-939 2 x 256mb ddr1 seagate 80gb radeon 9250 modecom feel 300w z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 a ja bym jednak obstawiał zasilacz:) a jak nie to sprawdz czy procek nie jest przegrzany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Kvaz! - w kompie były 2 zasilacze, jakiś no name 350w i po nim właśnie włożyłem modecoma, ale obydwa chyba działają bo objawy są takie same , dysk sprawdziłem jest ok, więc albo mobo, albo procesor albo nie wiem co bo resztę rzeczy sprawdzałem i działa jak sprawdzić proca ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwor Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 na innych płytach głównych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Piwor - właśnie nie mam innej mobo :-( na s939 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...