Gość majkel84 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 No i to jest jedna wielka niewiadoma a ja muszę mieć 100% pewności.no tak- nikt kto nie miał nie powie napewno ale fakt faktem na fabrycznym mogą być problemy więc lepiej wgrać od razu nowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Ja koledze zamówiłem Fox'a i penrynka 8200, części dopiero będą w przyszłym tyg, jak co to dam znać czy to chodzi, heh mam nadzieję że to będzie działać, bo dopiero od wczoraj słyszę jakieś problemy z działaniem penrynów na niektórych P35. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unit1.cpp Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Kurcze maruh ratujesz mi tyłek tylko szkoda że za tydzień bo ja już zamówiłem ale jeszcze nie wyślą bo towaru nie mają w magazynie. Najwyżej przeczekam ale nadal proszę użytkowników o wypowiadanie się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...