LittlePaulie Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 (edytowane) Witam Mam taki problem, a mianowicie gdy mam ustawione wygladzanie czcionek na "standardowe" to w przegladarchach internetowych pogrubione linki sa na kolor czerwony (np. widac to na glownej stronie allegro) a jak po nich tylko przejade myszka to zmieniaja sie na prawidlowy niebieski, natomiast gdy przewine strone tak ze owe linki znikna a pozniej do nich wroce to znow sa czerwone :/... problem znika po wybraniu wygladzania "cleartype" ale takie fonty niestety mi sie nie podobaja (tak samo jak i calkowite wylaczenie wygladzania)... no i tu pytanie czy mial ktos juz podobny problem albo wie jak sobie z tym poradzic? ahh zapomnialbym: win xp Edytowane 23 Stycznia 2008 przez LittlePaulie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittlePaulie Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 (edytowane) Wow, dzieki za tak szybka i rzeczowa odpowiedz :) topic do zamkniecia edit: jednak sprawdzilem te omegi i w nich ten problem tez wystepuje (chyba ze cos trzeba zmienic) :/ zaraz sprobuje 7.11 edit2: jednak z catalyst 7.11 wszystko gra, mam nadzieje tylko ze wydajnosc bedzie taka sama w grach jak przy 7.12 (przy 8.1 wyskakuje z gry czasem wiec poki co sobie odpuszczam) Edytowane 23 Stycznia 2008 przez LittlePaulie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...