sasser Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Mam tą kartę i problem z oryginalnym wentylatorkiem. Dzisiaj go odkręciłem i oczyściłem i przy uruchomieniu kompa działał, ale teraz już nie. I tu moe pytanie: jaki wentylator kupić teraz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=1...roducts_id=4675 cos takiego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 wentylator do rivy za 20zł ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneHotMinute Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Riva na luzie działa na pasywie. Miałem dwie karty w swoich łapkacj, jedna miała wyjca a druga malusi radiatorek. http://allegro.pl/item297357478__zalman_zm...i_grafike_.html Nie pamiętam układu otworów czy jak może inaczej było to mocowane, ale zawsze można użyc kleju termoprzewodzącego. Można by spróbować zostawić goły rdzeń i dać z jakiegoś niewykorzystanego wentylatora nawiew - powinno dać radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_maniak_ Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Riva nie potrzebuje wentylatora, a na luzie nie potrzebuje nawet radiatora (w stress też nie :P ale lepiej założyć ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasser Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Wyjąłem tą kartę i była mocno nagrzana mimo że nie była jakoś mocno obciążona. A np coś takiego byłoby dobre? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 (edytowane) a nie wyszlo by ci lepiej zainwestowac w inna karte niz szukac wentylatora do tej? za 20-25 zl spokojnie kupisz pasywnego gf2 a jesli juz chcesz kupic jakies chlodzenie to cokolwiek co sie bedzie krecic bedzie wystarczajace :) Edytowane 23 Stycznia 2008 przez nosweratu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 http://www.allegro.pl/item301707408_nowy_w...najtaniej_.html :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Wsadź cokolwiek , i tak będzie działało. na pewno masz w domu jakiś wolny zwykły wiatraczek. Zawieszasz go na gumki i będzie git :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Po co Ci wentylator tylko hałas będzie robić. Kup obojętnie jaki radiator Zalmana na NB, bo ma ich kilka w ofercie i bedzie działać. Mój GF4 MX440 śmiga elegancko na NB47J. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 pytaniem jest po co ci wentylator ? kręcisz ? XD na mojej rivie radiator z rdzenia jest hmmm z jakiegoś tworzywa sztucznego ... więc o jego skuteczności się nie wypowiem ;) IMHO wystarczy że potniesz jakiś stary radiator i klejem termoprzewodzącym przykleisz na rdzeń i będzie git Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 (edytowane) GF2MX - jaki by nie byl bedzie lepszy o niebo od tnt2 bo ma tnl :P Edytowane 26 Stycznia 2008 przez Yogi311 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasser Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Z tego kompa korzystają rodzice - piszą dokumenty i korzystają z neta. Komp nie szwankuje, więc chyba nie będę kupował tego wentylatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...