tomasir Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Nyilvános weboldalról gyűjtött - tomekoglaza@poczta.fm - címére reklámüzenet érkezett. Mit kíván tenni? - MEGNÉZEM Nem érdekel sem nyeremény, sem játék, sem ajánlat, a későbbiekben értesítést sem akarok kapni! - TÖRÖLJENEK VÉGLEGESEN! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 A po jakiemu to jest 8O 8O :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 aj dont anderstent iś niśt ferszteje żu ne se pa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Węgierski, Turecki albo Ugrofinski :wink: :P . Sorki tomasir ale raczej bedze ciężko, skąd to masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Węgierski, Turecki albo Ugrofinski :wink: :P . Sorki tomasir ale raczej bedze ciężko, skąd to masz?Dostałem mailem... A że znam angielski, francuski i jakieś tam podstawy innych to mnei przytkało. nie załapałem ani jednego słowa z tego języka... :( :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 nie jest to węgierski... 8O 8O 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 nie jest to węgierski... 8O 8O 8O 8O 8O Jesteśpewien? Bo ja wszedłem na stronę którą mi podali i tam było coś po węgiersku (nawet forinty leżały). A wziąłem się za tłumaczenie tego teskstu i pierwsze ze słów jest w słowniku węgierkim, cosik jak pomoc znaczy, więć możę ktośoczwkuje po mnie pomocy.. :? :? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Finski, szwedzki, dunski, Skandynawia. Proponuje zmienic topic na "JAKI TO JEZYK" a dopiero potem "PRZETLUMACZCIE" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Węgierski, Turecki albo Ugrofinski :wink: :P . Sorki tomasir ale raczej bedze ciężko, skąd to masz?Dostałem mailem... A że znam angielski, francuski i jakieś tam podstawy innych to mnei przytkało. nie załapałem ani jednego słowa z tego języka... :( :( :( moze istoty pozaziemskie kca nawiazac z toba kontakt :o a ty myslisz ze to ziemianie ! :q moze to jakis kod lub plan zniszczenia ziemi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Dla mnie to finski, ale pewny nie jestem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 - po pierwsze to jest po wegiersku , nie wiem skad kolega "Mighn Taghor" ma takie informacje ze nie jest - po drugie to znaczy cos m/w takiego.... twoje konto tomekoglaza@poczta.fm zostalo dodane do listy mailingowej(reklamowej) w serwisie 'Nyilvános weboldalról'. Masz dwie opcje : -zobacz (reklamy) ...zrezygnuj z naszych wspanialych reklam itp itp - wypisz sie z listy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Pit, Wileki Brat jest pod wrażeniem :wink: :P BTW. znasz się na węgierskim? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 - po pierwsze to jest po wegiersku , nie wiem skad kolega "Mighn Taghor" ma takie informacje ze nie jest - Sorki - nie wpisałem na końcu pytajnika - to miało być pytanie wskazujące moje podejrzenia - naprawde sorki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekt Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 w sumie wegierski tez nalezy do ugrofinskich wiec ci ktorzy stawiali finski nie wiele sie pomylili ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Pit, Wileki Brat jest pod wrażeniem :wink: :P BTW. znasz się na węgierskim?niezbyt dobrze ;] ale takie proste zdania to dam rade przelozyc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 no moje oko jest to wegierski :) siostra zna go biegle ale nie mam z nia kontaktu od dluzszego czasu dla upewnienia dalem "Nem érdekel sem" do wyszukiwarki w wp i wyszly strony z rozszerzeniem hu chyba nie musze mowic reszty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...