mlis Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 (edytowane) Witam wszystkich! Przewinąłem trochę tematów, ale jako laik w kwestii laptopów wole poznać wasze zdanie na ten temat co obecnie warto kupić. Potrzebuję laptopa w cenie ok 1600zł tzn, jeżeli warto dołożyć setkę czy dwie mogę to rozważyć. Wolałbym coś nowego, bo wiadomo że z używanym sprzętem różnie bywa. Przeznaczenie to głównie prace biurowe i korzystanie z internetu. Mile widziane jak najbogatsze wyposażenie. Przyglądałem się Acerowi Extensa 5220, HP nc6000 i Dell'owi D600, warto coś z tego rozważyć czy macie jakieś inne propozycje? Z góry dzięki za pomoc. Edytowane 23 Stycznia 2008 przez mrfire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 W tej cenie to popatrz sobie na allegro co mozna kupic. Od tematow co kupic jest wyzej odpowiedni dzial, wiec pewnie jutro ten zostanie zamkniety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 jeżeli to może być używka to najbardziej polecany tutaj jest właśnie dell d600 i hp nc6000. Sam jakiś czas temu miałem tego della i to naprawdę dobry sprzęt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 http://www.afgcomputers.pl/acer-aspire-431...80-p-11705.html i masz 100zł w kieszeni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_maniak_ Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 HP nc6000mam i złego słowa nie powiem, ale może warto pomyśleć nad używanym C2D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...