Havoc Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 (edytowane) Inne tematy są martwe, albo brak odpowiedzi albo data postu sprzed 2 lat. Tak więc zakładam kolejny "jeden z miliona". Więc jaką wybrać teraz kamerkę do messengera/skypa itp.? Spotkałem się w jednym z topików z argumentem dotyczącym robienia fotek na zewnątrz domu ;> Od focenia to mam cyfraka więc skupmy się na dobrej rozdzielczości i 30FPSach. Pewnie i tak na 1MB łączu nie wykorzystam czegoś takiego ale cóż, kraj się rozwija ;) Rozważam coś takiego: Creative oraz Logi-używka ale myślę, że nie będzie mi to przeszkadzać, a cena 2x niższa niż nówki. Co z tym forum...jeszcze rok temu odpowiedzi padały po godzinie... Edytowane 24 Stycznia 2008 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Niechcąc zakładać nowego tematu podłączę się tutaj... Potrzebuje kupić kamerkę na usb najlepiej na klipsa ( mozliwosc montażu na monitorze lcd jak i laptopie ) pracującą również w systemie Vista Cena do 100zł... Zastanawiam się najbardziej nad A4Tech Warrior ew. Microsoft VX-1000 Creative Live! lub A4Tech PK-7MA Proszę o pomoc... a może coś zupełnie innego niż z tych co tutaj podałem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...