kavoo Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5441&sid=1 Ponad 780 zl za JEDEN pasek 256 MB? 8O 8O 8O Czy ktos przypadkiem nie upadl na glowe ustalajac taka cene? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefi Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Niektorzy moga tego nie popierac ale odpowiem koledze pytaniem. A mercedes czym sie rozni od daewoo ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kavoo Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Ja wiem czym sie rozni bo akurat mam pamiec OCZ w kompie, ale ta cena to jakies totalne nieporozumienie IMHO :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 ostatnio kupilem w innym sklepie aparat cyfrowy kosztowal mnie troche ponad 1100 zloty a w tym sklepie jest za 1500... sorki teraz looklem 1450 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 rózne sklepy rózne ceny !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 na szczęście jest konkurencja :) Nic tylko wybierać i kupować, oczywiście im taniej tym lepiej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bomarek Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 a ja pól roku temu kupiłem dwa moduły OCZ3000 po 500zł. w 4MAX a teraz pracują jako 400MHz na płycie jak w podpisie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kavoo Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 No a ja kupilem miesiac temu zestaw Dual Channel OCZ DDR400 (jak w podpisie) za 825 zl, dlatego cena w Siriusie mnie tak rozbawila :wink: Co prawda nie kupowalem ramu w Polsce tylko w Kanadzie, ale i tak mimo wszystko prawie 100% przebitki to grube przegiecie IMHO... Choc z drugiej strony, jakby byli chetni, to w razie czego... czemu nie... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 :arrow: zyjemy w polsce, ceny wiec nikogo nie powinny dziwic ;) jednak za cene jednej kosci OCZ, mozna miec dwie GeIL i jeszcze nie kilka piw wystarczy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 fakt sirius sie "ceni"........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 a sklep na tweak.pl to tez ma ceny z kosmosu chyba , wczoraj zerkalem hercules 9700 1550zl ja kupilem w Komputronuiku za 1440 no lekka roznica :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 nie wiem z czego robisz problem -wiadomo ze to pomyłka http://www.sirius.pl/index.php?sid=1&mcid=1&scid=11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...