kavoo Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Pozostalo mi po zmianie kompa troche starych podzespolow i chcialbym to uplynnic (najchetniej w komplecie, bo oprocz hdd i grafy to praktycznie kompletny komp). Ile za "cus" takiego mozna teraz wziac? - AMD Duron 1000 z coolerem Titan - ECS K7VZA rev. 1.1 lub 1.2 (nie pamietam dokladnie) - 256 MB PC-133 SDRAM (PQI) - Sound Blaster Live! Gold (dodatkowy sledz z gniazdami S/PDIF i MIDI) :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Pozostalo mi po zmianie kompa troche starych podzespolow i chcialbym to uplynnic (najchetniej w komplecie, bo oprocz hdd i grafy to praktycznie kompletny komp). Ile za "cus" takiego mozna teraz wziac? - AMD Duron 1000 z coolerem Titan - ECS K7VZA rev. 1.1 lub 1.2 (nie pamietam dokladnie) - 256 MB PC-133 SDRAM (PQI) - Sound Blaster Live! Gold (dodatkowy sledz z gniazdami S/PDIF i MIDI) :?: durona sprzedalem kumplowi za 75 zeta plyte mam inna i o wiele lepsza idzie za 170 ram tez 256 mb kingstona pc-150 idzie za ok 130 zeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 live.....ze 170? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...