$wistak Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Mam Procek Sempron 3000+ 1,8 GHz .Jeden rdzeń I tera mam do was pytanie jestem szary w tych sprawach (podkręcania procków) Więc może jakieś podpowiedzi jak podkręcić i do ilu mogę podkręcić mój procek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 (edytowane) szukaj szukaj szukaj... :mur: Na mojej magicznej kuli podpiętej pod toster widzę... widzę, że możesz go wykręcić go do 7,5ghz i to bez zadnego chłodzenia!!! oO :F Edytowane 24 Stycznia 2008 przez Kvaz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Podkręcić ? Łapiesz majzel, wbijasz w proca i obracasz w lewo o 48 stopni ;) Szukać nie umiesz leniu? Google sie kłania, a na forum jest mnóstwo podobnych tematów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...