esh0 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Sprawa wygląda tak: - wczoraj korzystam z kompa do wyczerpania baterii, komp przechodzi w hibernację, sam się uruchamia z powrotem (dziwne, ale nie potrafię powiedzieć dlaczego tak się dzieje), wyłączam go od razu, wyłącza się ładnie - podłączam do ładowania i zostawiam wyłączonego - rano odpalam, a tam ekran 640x480 16 kolorów - zmiana na inne parametry w ogóle nie daje efektu - odinstalowuje sterowniki, reset - uruchamia się w 1280x800, full kolor - instaluję sterowniki, reset - [gluteus maximus], znowu 640x480, 16 kolor Sprawdziłem jakieś nowe sterowniki, wyłączałem przyspieszenie, wyłączałem directdraw - nic nie pomaga. Zaczynam się powoli denerwować... macie jakieś rady? Zauważyłem teraz, że wyłączenie karty daje ten sam efekt co odinstalowanie - wszystko wraca do normy, oczywiście oprócz akceleracji i korzystanie z kompa jest dość kłopotliwe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...