Yogi311 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 (edytowane) Witam jak w tytule. PS:glownie tv + czasami gry. LG 22LS4D Edytowane 25 Stycznia 2008 przez Yogi311 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Marny telewizor i przeciętny monitor jezeli głównie potrzebujesz telewizora to kup prawdziwy TV (LCD) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Marny telewizor i przeciętny monitor jezeli głównie potrzebujesz telewizora to kup prawdziwy TV (LCD) zaproponuj bo jestem zielony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 zaproponuj bo jestem zielony.ja w telewizorach dostępnych obecnie nie mam rozeznania, wiem tylko że "kombajny" w stylu tego LG to ani dobry TV (matryca TN marne kąty) a jako monitor to sprzęt klasy LCD za <900zł Przyzwoity TV musi mieć matryce o szerokich kątach (inną niż TN), w reklamach są 26" TV juz od ~1600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 ja w telewizorach dostępnych obecnie nie mam rozeznania, wiem tylko że "kombajny" w stylu tego LG to ani dobry TV (matryca TN marne kąty) a jako monitor to sprzęt klasy LCD za <900zł Przyzwoity TV musi mieć matryce o szerokich kątach (inną niż TN), w reklamach są 26" TV juz od ~1600 a co z kontrastem i czasem reakcji ?? ciezko cos dopasc ponizej 8ms za taka kase a to imo duzo i sie bedzie mazać :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...