Greg_1 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 (edytowane) kupiłem przejściówkę S-Video -> czincz żeby wyrzucić obraz na TV, niestety po podłączeniu TV i wł odpowiedniego AV, notebook nie reaguje, próbuje wł kreatora TV intela ale po wywołaniu go odpowiednią kombinacją klawiszy nie dzieje sie kompletnie nic karta graf to X3100 lap Acer 5220 dodam tylko że wyj D-Sub działa normalnie, stery do grafy najświeższe przejściówka i kabel są ok, ponieważ sprawdziłem je na stacjonarnym kompie na wyj. TV i wszystko bangla, wtf ? Edytowane 25 Stycznia 2008 przez Greg_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 (edytowane) Nie bardzo rozumiem- notebook się wiesza, czy po prostu nie wykrywa ekranu? Przejściówka i kabel może są ok na stacjonarnym, ale w notebooku już nie muszą. możesz mieć inny standard wyjścia- piny niby takie same, ale tak naprawdę w środku inaczej są połączone. Trzeba otworzyć przejściówkę i przelutować kabelek z sygnałem (w sumie są 2- masa i sygnał) w inne miejsce. Gdzie dokładnie- poszukaj na forum, pisałem o tym już kilka razy. Edytowane 25 Stycznia 2008 przez _OskaR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 (edytowane) zamieniłem wg tego i lipa edit: moja przejściówka ma 7 pinów, miałem ver B, przerobiłem na A i qpa Edytowane 26 Stycznia 2008 przez Greg_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...