g00f Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Mam pytanie: Ktory Radeon 9700 jest leprzy: Mint, SuperGrace czy Sapphire a moze Hercules, no i wogole czy PRO jest duzo leprzy od "zwyklego" 9700"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 jak masz wiecej kasy to kup herculesa jak nie to sapphire jest ok a jak nie to supergrace i mint to jest moja kolejność a tak wogole to w pierwszej kolejności zmień procka :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 :) Herc jest najlepszy !! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 hercules..... bo najdrozszy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 i mocno uogalniajac roznica miedzy pro i nonpro to ok. 10% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 mam Sapphire'a - jest O.K. Hercules jest napewno najdroższy(gry + użytki), ponoć najlepszy ale DOSIA !!! (po co przepłacać). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 ja mam 9700 pro od sapphire-ai jest świetny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 ale kiedyś sapphire były BBA, a teraz robi własne na czarnym laminacie, podobno gorsze, dlatego jeżeli nie chcesz dawać kasy na Herculesa, to kup sobie SuperGrace, ja mam i problemów nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 ale kiedyś sapphire były BBA, a teraz robi własne na czarnym laminacie, podobno gorsze, dlatego jeżeli nie chcesz dawać kasy na Herculesa, to kup sobie SuperGrace, ja mam i problemów nie mam. ...podobno gorsze... wiesz co... podobno to Polska straci jak wejdzie do unii europejskiej... tak samo to podobne do tamtego.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 w unii to stracą idioci, mądrzy skorzystają. - pewnie będziesz jednym z tych pierwszych, bo.. ten sapphire na czarnej płytce, ma !podobno! gorsze pamięci, kolo pyta więc mu pisze, ale napisałem podobno, dlatego że sam tego nie widziałem, tylko o tym czytałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 tak... słyszałem co powiedział tamten co usłyszał, że ktoś coś słyszał o słabych pamięciach... jak będziesz kupował kartę graficzną to będziesz isę kierował tym co usłyszałeś czy tym co widzisz? na kości pamięci DANEJ karty trza najpierw looknąć i wtedy można powiedzieć na pewno, że są H albo OK. Nie ma przebacz... karty robi się róźne (nawet takie same modele tej samej firmy mogą się od siebie róźnić) i ta jałowa dyskusja jest poza mną. I tak na przyszłość... to forum nie jest do rozsyłania ploteczek (.. bo tamten powiedział..) Jak masz dowód na swoje słowa to pisz... daj link, albo coś.. a nie bajki opowiadasz.. już dawno po dobranocce... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 jakby to forum było takie jak to twoje wymarzone, to na post odpowiadały ci średnio dwie osoby. koleś sie pyta co wybrać, więc mógłbyś mu pomóc i napisać co może kupić, ale jak wpadasz i piszesz bzdety o unii, to pomyliły ci się fora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00f Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 A z Herculesa jest tez pro? Tak pytam bo w sklepie Tweak nie ma:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 a ja mam Minta 9700 i ma chyba biosa od pro bo mam taktowanie 325/620 i wymiata....!! yeees.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bull_terrier Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 a ja mam Minta 9700 i ma chyba biosa od pro bo mam taktowanie 325/620 i wymiata....!! yeees.... jak ci sie sprawuje ten mint, bo mam mozliwosc zakupienia tej samej firmy 9700pro za 1300zł i własnie sie zastanawiam, bo firma jakos malo znana (przynajmniej dla mnie) :?: moze macie jakies inne propozycje w tej cenie :?: za wszelkie podpowiedzi z gory THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 a ja mam Minta 9700 i ma chyba biosa od pro bo mam taktowanie 325/620 i wymiata....!! yeees.... jak ci sie sprawuje ten mint, bo mam mozliwosc zakupienia tej samej firmy 9700pro za 1300zł i własnie sie zastanawiam, bo firma jakos malo znana (przynajmniej dla mnie) :?: moze macie jakies inne propozycje w tej cenie :?: za wszelkie podpowiedzi z gory THX Mint to HIS w pudelku Minta :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bull_terrier Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Qrcze kazdy psioczy na tego minta, a tu sie okazuje ze to HIS, a to z kolei wcale nie taka slaba firma. Przynajmniej z tego co mi wiadomo. Juz nic z tego nie rozumiem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 oczywiscie,że to jest HIS, Mint od dawna pakuje w swoje pudełka wyroby hisa i nie tylko, ostatnio wypuścili całkiem niezłą płytkę K7VT2 na 266A a tak naprawde to jest ASrock. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 a tak w ogóle to skąd możesz mieć 9700 PRO za 1300 zetów??!! ja za swojego dałem w hurtowej cenie 1255. Chyba ktoś ci chce sprzedać takiego jak mój i mówi,że to PRO.!!? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anti2k Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 No wlasnie. PRO w hurtowni to wydatek okolo 1650 zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bull_terrier Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 wiec teoretycznie to bedzie 9700 lecz praktycznie dostane 9700pro. taki mam ukladzik w hurtowni :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 na uklady nie ma rady....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoVe Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 a ja mam Minta 9700 i ma chyba biosa od pro bo mam taktowanie 325/620 i wymiata....!! yeees....tez mi sie tak udalo kupilem minta 9700 a chodzi mi jako pro i jestem happy za 1250zl mam Radeona 9700 Pro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 a ja mam Minta 9700 i ma chyba biosa od pro bo mam taktowanie 325/620 i wymiata....!! yeees....tez mi sie tak udalo kupilem minta 9700 a chodzi mi jako pro i jestem happy za 1250zl mam Radeona 9700 Pro :) no nie do konca. to jest dalej R9700 nonpro tylko tyle ze masz taktowanie jak w Pro. Masz wiec poprostu firmowo podkrecona grafe i tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 a ja mam Minta 9700 i ma chyba biosa od pro bo mam taktowanie 325/620 i wymiata....!! yeees....tez mi sie tak udalo kupilem minta 9700 a chodzi mi jako pro i jestem happy za 1250zl mam Radeona 9700 Pro :) Jakiego masz tego radka? też minta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoVe Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 a ja mam Minta 9700 i ma chyba biosa od pro bo mam taktowanie 325/620 i wymiata....!! yeees....tez mi sie tak udalo kupilem minta 9700 a chodzi mi jako pro i jestem happy za 1250zl mam Radeona 9700 Pro :) Jakiego masz tego radka? też minta? hmm przeciez pisze ze to Mint Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 sorry, nie zjarzyłem upss.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 wprawdzie nie dokońca do tematu bo mam 9500pro a nie 9700 ale skoro 9500pro jest zachrzanisty to i 9700 muszą robić zachrzaniste Sapphire rulez!!!!! - za te cene :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 sorry, nie zjarzyłem upss.... wez wywal to zdjecie z podpisu.. ladnie prosze.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoVe Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 a ja mam Minta 9700 i ma chyba biosa od pro bo mam taktowanie 325/620 i wymiata....!! yeees....tez mi sie tak udalo kupilem minta 9700 a chodzi mi jako pro i jestem happy za 1250zl mam Radeona 9700 Pro :) no nie do konca. to jest dalej R9700 nonpro tylko tyle ze masz taktowanie jak w Pro. Masz wiec poprostu firmowo podkrecona grafe i tyle a sa jeszcze jakies inne roznice poza taktowaniem :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...