Mario2k Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 (edytowane) Byc moze bedzie ciekawa gierka klasy sredniej ;) info pl hxxp://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=9560 screeny hxxp://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=12312 Dzis wlasnie wyszlo demo 953MB hxxp://download.games.tiscali.cz/game/demo0/ConflictDeniedOpsDemo.exe Warto sciagnac i potestowac Edytowane 26 Stycznia 2008 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Grałem demo na 5min , jak dla mnie zero klimatu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 (edytowane) Jesli mnie tez zawiedzie to temat do kasacji a producentom gry sie wysle worek zgnilej cebuli ;0 To jest jakies nieporozumienie Na sprzecie z podpisu to demko chodzi w max detalach 7-20 fps (Update) pierwsza instalka jakas zrypana bylo stad takie dziwnie niskie osiagi za drugim razem wszystko spoko wydajnosc na normalnym poziomie grafika w grze wyglada jak z przed 2-3 lat , a silnik owej gry pamieta chyba jeszcze czasy win98se :) Nie Polecam Deleted ten thread bedzie skasowany za 59min 33s Edytowane 3 Lutego 2008 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar25 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 (edytowane) Jesli mnie tez zawiedzie to temat do kasacji a producentom gry sie wysle worek zgnilej cebuli ;0 To jest jakies nieporozumienie Na sprzecie z podpisu to demko chodzi w max detalach 7-20 fps grafika w grze wyglada jak z przed 2-3 lat , a silnik owej gry pamieta chyba jeszcze czasy win98se :) Nie Polecam Deleted ten thread bedzie skasowany za 59min 33s Zeby bylo smiesznie u mnie na WIN XP nawet to badziewie ruszyc nie chce :D Edytowane 27 Stycznia 2008 przez Avatar25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 KATASTROFA TOTALNA, przykład jak nie nalezy robić gier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Tak sie zastanawiam co musi byc nie teges z tworcami takiego crapa ?? Narkomani jacys ,chorzy na glowe ?? przeciez takiego gniota nikt normalny im nie kupi a jakis wklad finansowy ktos poniosl , nie moge tego pojac siacys chyba nowobogaccy debile musieli dac siano na ta produkcje . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 hmm gierke wlasnie testowali na hyper-e w tv... wygladalo naprawde fajnie :) piszecie ze taki gniot... napiszcie chociaz dlaczego a nie wydajecie opinie bez podstawy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 http://www.youtube.com/watch?v=Cl_Rgkn8N0U fajnie prezentuje sie destrukcja ale reszta kojarzy mi sie z SOF3 :) - sprawdze z checia jak to bedzie wygladalo gdy bede ja gral Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Neo_x Jak bys chcial zebym Ci opisal >Kupe< ?? Trudno chyab ,,nieprawdaz ? ;) Ta gra to cos jak w/w SoF3 tylko chyba z ciut lepsza grafa a dokladniej texturami bo na grafe sklada sie tez Geometria a ta jest w tej grze na poziomie wlasnie SoF3 . Najlepiej zapomniec o tym dziadostwie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 gra pokroju SOF3 - sredniak lub crap jak kto woli, zobaczymy czy COOP ratuje gre bo prawde powiedziawszy to ona mniej mi sie podoba niz Sofik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Jak dla mnie ta gra jak i SoF 3 co najwyżej powinny być sprzedawane w supermarkecie w koszu ze śmieciami za 9.99 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 LOL... ta gra u mnie na min detalach w 1024x768 ledwo ciagnie :lol: I nie bardzo rozumiem czemu to zajmuje dvd9 a nie plytke cd.... max plytke dvd 4.5 gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...