Esper Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 A wiec postanowilem kupic sobie podstawke, wszyscy zachwalaja Zalmana, ale jak dla mnie 2x USB bylo za malo, wiec kupilem Akase pod 17" laptopy z 4xUSB... kupowalem w sklepie elektronicznym wiec mialem pecha i pewnie zglosze reklamacje bo dostalem uzywana podstawke, pudelk rozdarte jeden z rogow aluminium wyglada jakby asfalt spotkal... Ale to nie moje pytania. Podstawka ma 4xUSB chce ich uzyc do myszki klawiatury przenosnego dysku usb oraz drukarki, te dwa ostatnie maja wlasne zasilanie. Pytanie czy ten jeden usb zasilajacy podstawke wystarczy? bo z tylu podstawki mam cos przypominajacego wejscie dodatkowego zasilania ale bez instrukcji infa co tam mozna podlaczyc itp itd... Moze jakas porada?w pudelku brak instrukcji co to w ogole jest... Podstawka nie ma tez kontroli obrotow, standardowo niby 1800, sa cichsze niz moj wiatrak w dellu wiec spoko, ale moze jednak daloby rade cos tam domontowac by moc je regulowac, lub w ogole podpiac je przez jakis zasilacz i przyspieszyc... wszelkie sugestie mile widziane. notebane podstawka swietna polecam do inspiriona 1500. do tej pory wiatrak w lapie ciagle chodzil na 2,4tys obr tem od 45 do 52[dysk i pamiatki] a teraz chipset 38, a reszta okolo 45. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...