hardwin Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 od paru dni mam nowy komputer (specyfikacja niżej) nie jest podkrecany, ustawienia optymalne mam na nim zainstalowany win98 wszystko pieknie dziala jednak przy instalacji win2000 jako dodatkowego systemu, przy kopiowaniu plików jak to mnie komunikat informuje "potrzebnych do instalacji systemu" dochodząc do 100% nastepuje ZWIS wyglada to tak jakby komputer przeszedl w stan uspienia monitor gasnie, wiatraki zwalniają o co tu chodzi??, pomocy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Przychodzi mi tylko do głowy, że bios jeszcze gdy system nie wystartuje przejmuje funkcje oszczędzania energii. Czy w trakcie instalacji naciskasz jakieś klawisze, chodźby kursora, bo jeżeli nie to spróbuj w ten sposób, albo wejdź do biosa i spróbuj to odpowiednio poustawiać. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...