Skocz do zawartości
poi5on

Zestaw Za Ok. 2400 Zł. Do Oceny I Korekty

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Składam cały zestaw (jednostka i monitor) Mam do wydania ok 2400 zł (raczej nie więcej) Chcę wszystko kupić w sklepie agito lub esc dzisiaj. Aby w przyszłym tygodniu dostać wszystkie części.

Monitor: LG 19" LCD L196WTQ-SF - 670 zł (zależy mi na wejściu dvi) Chyba, że nie ma sensu i wystarczy vga? Jak uważacie? Najbardziej zależy mi aby monitor był panormiczny i nie mniejszy niż 19".

Komputer:

WD Caviar AV WD2500AVJS (250GB, 8MB, SATA/300) » 203,00

Asus DVD+/-RW DRW-1814BLT czarny BOX » 98,00 (chciałem NEC'a, ale nie mają na magazynie)

Intel Core Duo E2160 1.80 GHz BOX » 208,00

Abit IP-35 » 368,00

Chieftec GPS-450AA-101A 450W » 161,00

Sapphire Radeon HD 3850 256MB DDR3 PCI-E FBOX » 569,00

Brak ramów w zestawie. Nie wiem co wybrać taniego i aby w miarę się kręciły bo po to kupuję E2160. Obudowę kupię Elite 330, 331, 332, 333 zależy co będzie - cena 139zł

Proszę o rady, ponieważ chciałbym jak najszybciej cieszyć się nowym sprzętem. Sprzęt do gier, programów biurowych, internetu, photoshop'a. Będzie OC.

Grafika nie musi być jakaś super, ponieważ przede wszystkim gram w MMORPG, które nie mają aż tak wygórowanych właściwości. Chociaż czasami, chciałbym pograć w gry pokroju Wiedźmin, Gothic 3 (czekam na czwórkę) i inne nowe RPG'i w nie koniecznie wysokich detalach z AA itp.

Pozdrawiam

EDIT:

W esc bez problemów wystawiają faORT: ORT: ORT: ktury? Długo czeka się na części?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Edytowane przez poi5on

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no cóż ... w sumie zestaw dobry jest, skoro bierzesz z monitorem ; )

grafike tylko kup 512mb tez może być 3850 ...

z ramów Kingstony na elpidach tanio i bedziesz mial niezly kretliwy sprzet i pograsz w wiekszosc ; )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi