Dr_Dres Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Postanowiłem wyjąć ze swojego starego zasilacza AT wiatraczek i włażyć go na GPU Problem w tym że zauważyłem że wiatrak ma tylko 2 kable czerwony. i czarny. a wejście na płycie ma trzy miejsca Wiecie jak to podłączyć :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Podlacz pod wtyczke od np hdd albo flopika, ten trzeci kabelek, ktorego nie masz to od odbrotow jest. Czerwony kabel wrzuc do zoltego a czarny do czarnego i masz puszczone na 12 v :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zalezy na jakich obrotach chcesz go zapodac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Jakbym jeszcze wiedział na jakich chodzi defaultowo :oops: Ogólnie raczej co do instalowania go na GPU już się rozmyśliłem 8) i walnę go jako 2 do obudowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...