hardwin Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 od paru dni mam nowy komputer (specyfikacja niżej) nie jest podkrecany, ustawienia optymalne mam na nim zainstalowany win98 wszystko pieknie dziala jednak przy instalacji win2000 jako dodatkowego systemu, przy kopiowaniu plików jak to mnie komunikat informuje "potrzebnych do instalacji systemu" dochodząc do 100% nastepuje ZWIS wyglada to tak jakby komputer przeszedl w stan uspienia monitor gasnie, wiatraki zwalniają o co tu chodzi??, pomocy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 MOże coś sięskasztaniło..... :??: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 hm,.. swojego czasu mialem problemz instalacja gf4 ti i windy 98 - instalator nie wykrywal grafiki podczas testu systemu.Moze to cos podobnego. W 98 odpalalo sie setup z parametrem tj setupcor jak to jest w win2000 nie wiem.. sproboj pozyczyc inna grafike do instalacji windy, potem zmienisz. Swoja droga dobrze jest miec takiego s3 tiro czy innego virge-a awaryjnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...