witgit Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Witam . Mam pewien problem , nabyłem nowy dysk Samsung 300GB. Po podłączeniu go jako mastera na końcu tasmy i odpięciu wszystkich innych użądzeń oprócz nagrywaki zaczołem instalowac winde. Po sformatowaniu dysku i skopiowaniu plików wyskakuje komunikat że restart będzie.... Wchodze do biosu zmieniam ze ma czytac z hdd ( jak nie zmienie to tez nic nie daje). Teraz powinna po raz pierwszy załadowac sie winda , ale tak sie niedzieje. Wyskakuje komunikat ze plik o nazwie hal.dll niemoze czegoś tam i koniec zabawy. Co jest grane Panowie?? Próbowałem u kumpla na innym kompie, miałem rózne cd z systemami i za kazdym razem to samo. Dysk wykrywany jest we wszystkich nazedziach diagnostycznych , biosach i innych programach itp , itd ajko zdrowy i ze nic mu niedolega. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 ustaw dysk jako ide/ata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witgit Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 ustaw dysk jako ide/ataGdzie mam ustawic?Przeciez dysk jest Ata a nie Sata. O co Ci konkretnie chodzi bo nie zrozumiałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...