borek547 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Dostałem plytę EPOX 4PEA91 845PE S478B moje pytanie 1 jakie maxymalne pamięci mogę wstawić znalazłem ,że mogą być 2G ale z jaką częstotliwością nie wiemco oznacza 333/333+ 2 dalej jaki procesor znalazłem ,że 3,2Ghzale jakie fsb też nie wiem co oznacza 533/533+ 3 jaką kartę graficzną mogę wstawić :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Te 333 to taktowanie z jakim mogą pracować pramięci na tej płycie. Możesz wsadzić w zasadzie dowolne DDR1 Te 533 to właśnie taktowanie syzny przy jakim mogą maksymalnie pracować procki na tej płycie Dowolną kartę na AGP Nie zmienia to jednak faktu że jakiekolwiek ładowanie kasy w ten sprzęt jest pozbawione jakiegokolwiek sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borek547 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Dzięki kasy na pewno nie wywalę zbyt dużo bo wymagania mam małe (przeglądanie starych map i internecik) Bedę miał swięty spokój rodzina Jeszcze raz dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...