Skocz do zawartości
SubMaFioZo.

Poprostu Proszę O Pomoc :/

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Nowy rok nie jest dla mnie dobry.. 3tyg temu miałem skok napięcia .. poszedł zasilacz...

teraz jade na chieftecu 450wat. dzis znowu kilku krotnie wyłaczyli i właczyli mi prąd i komp

akurat chodził...problem tego typu że po właczeniu kompa, na ekranie LCD zaczoł mi migotać

biały pasek który przemieszcza sie od góry w dól i z powrotem on sobie rytmicznie miga trudno go

dostrzec na białym i ciemnym tle ale na lekko brązowawym jest widoczny. Zobaczywszy to właczyłem

kompa i uruchomiłem ponownie a tu mi bios przelicza ramy w takiem tempie ze 1Gb zajeło mu 10 min!

i komp całkiem zamulony chodził... no więc rozebrałem go sprawdziłem wszystko wyciagłem kośći i włożylem

z powrotem i zresetowałem biosa... ustawiłem wszystko no i problem znikł.. ok wrociłem do domu i znowu wyłaczyli

prąd bo wichura i wgole no i problem na nowo sie pojawił, powtórzyłem czynność i na moment było ok ale gry wyłaczłem

go i uruchomiłem ponownie podłaczajac wszystkie kable. na nowo pokazały sie te pasy i są nadal ale ramy przy starcie liczy

normalnie i komp nie muli.. tylko te paski... o co chodzi?>?>! karta się sypie? wyglada cos na problem z odswiezaniem ekranu.

mam monitor taki jaks w sigu reszta również! PROSZĘ o POMOC I RADE.. :/

Ps. przypuszczam że cos z grafiką... sie dzieje...ostatnio dostała po d.. gdy zasilacz padł

Edytowane przez SubMaFioZo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi