case Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 cos jak splinter cell :) tylko jest cala druzyna , graficzka fajna , pogram dluzj to cos napisze zapowiada sie fajnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koles Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Podobno zajebista!!! csae już masz??? ja będe miał w piątek!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 8O geez, jestes wszechmogacy? ;) To moja najlepszejsza seria ever, w jaka gralem, i gram w sieci :P A ty ja juz masz... ja nie :cry: Case, ..."historia UII" nie mogla by sie powtorzyc z RS'em...? :roll: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koles Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 8O geez, jestes wszechmogacy? ;) To moja najlepszejsza seria ever, w jaka gralem, i gram w sieci :P A ty ja juz masz... ja nie :cry: Case, ..."historia UII" nie mogla by sie powtorzyc z RS'em...? :roll: ;) UII wogóle w całości było z<span style="color:red;">[ciach!]</span>e!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 wow gra mi sie naprawde podoba :twisted: tylko pierwszy raz gram i dosyc trudna sie wydaje , ale wymiata :) ale bedzie zajebioza pograc w kilku po sieci na lanie 8O gre zuploadowalem juz w stale miejsce :wink: 2CD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Ja pogrywałem w demko singleplayer i rozwala na max. Grafa jak w SC ale bez takich fajowych cieni, ale naprawdę extra - no cóż silnik UT i wszystko jasne. Czeba zapuścić w DC :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 8O geez, jestes wszechmogacy? ;) To moja najlepszejsza seria ever, w jaka gralem, i gram w sieci :P A ty ja juz masz... ja nie :cry: Case, ..."historia UII" nie mogla by sie powtorzyc z RS'em...? :roll: ;) UII wogóle w całości było z<span style="color:red;">[ciach!]</span>e!!!!!Ech, Koles, nie kumasz sprawy ;) Nie o to chodzi o czym myslales i napisales... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 wow gra mi sie naprawde podoba :twisted: tylko pierwszy raz gram i dosyc trudna sie wydaje , ale wymiata :) ale bedzie zajebioza pograc w kilku po sieci na lanie 8O gre zuploadowalem juz w stale miejsce :wink: 2CD Jestes Wielki, Ja dziekowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 wow gra mi sie naprawde podoba :twisted: tylko pierwszy raz gram i dosyc trudna sie wydaje , ale wymiata :) ale bedzie zajebioza pograc w kilku po sieci na lanie 8O gre zuploadowalem juz w stale miejsce :wink: 2CD Co to za miejsce?? Jeśli nie chcesz oficjalnie to zapraszam na priv :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 kurde trudna ta gra :twisted: albo za duzo wypilem albo taka lamka jestem dopiero 1 misje przeszedlem :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 ROTFL, ja myslalem ze tego jeszcze nia ma:P dajcie linka zeby zessac:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Czy jest jakas szansa wyrwac linka gdzie to jest zrzucone bo z IRCa idzie jak krew z nosa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 ŔÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄŮŮ : Supplied by: FAiRLiGHT : : Release Date: 03/16/03 : ł Cracked by: FAiRLiGHT ł ł Game Type: Action/Shooter ł ł Packaged by: FAiRLiGHT ł ł Image Format: BIN/CUE ł ĂÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-----ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´ ĂÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´ ł CDS: 2 ł ł Protection: SafeDisc 2.x ł ł CD1 archives: 55 x 15 MB ł ł CD1: flt-rs1.001 --> flt-rs1.055 ł ł CD2 archives: 53 x 15 MB ł ł CD2: flt-rs2.001 --> flt-rs2.053 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 No! niezla giereczka! W koncu zrobili wieksze postepy niz w poprzednich czesciach. Czolganie, otwieranie okien i drzwi po kawalku, mniam! granaty dymne/blyskowe nareszcie spelniaja swoje zadanie. I ten dreszczyk grajac po sieci! jeszcze wiecej adrenalinki niz w Rogue Spear! 8) p.s. nie proponuje grac w to to na GF2, patrzenie na granat dymny lub stanie w/blisko dymu powoduje slideshow (sprawdzalem, nawet na minimum detali) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 niczego sobie :) chociaz czasami strasznie irytujaca... nawet polski komandos jest, czy tam komandoska ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Kazimiera Rakuzanka :twisted: Chyba z Gromu. Ale liczy się że jest polski akcent :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Kazimiera Rakuzanka :twisted: Chyba z Gromu. Ale liczy się że jest polski akcent :lol: W poprzednich czesciach tez byla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 hmm juz sciagnalem ale zainstaowalem pogralem troche i narazie mnie specjalnei nie zszokowala :-/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Nawet nuiezła gierka ale w tej chwili i tak zacinam w Delta force Black hawk down :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 kurde, ja jestem w ostatniej misji Splinter Cell i jak zaposilem kolejno Enclave, Black Hawk Down i R6, to zadna mi sie nie podoba :| IMHO Splinter podniosl poziom cholernie wysoko i ciezko bedzie innym produktom sie do niego zblizyc, a co dopiero wyprzedzic. W R6 sie nawet nie da (przynajmniej na poczatku) rozbic lamp :/ btw. Ale ten splinter ciezki jest - To po co debilu wlaczales hard <sumienie Falcona> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Splinter Cell to inna liga zarąbisty jest ale zdecydowanie wg mnie za łatwy. A Black Hawk Down to fajna rzeź :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Interloper : czy taki latwy to nie wiem ... zalezy. Ale przyznaje, ze kazde miejsce mozna przejsc za maxymalnie 2-3 razem, wiec specjalnie trudno nie jest - no chyba, ze ktos nie zauwazy jakiegos okna, drzwi, klapy i utknie na pare dni :) Ja tez zaluje, ze gra jest krotka i jednak wzglednie prosta (na hard ! :() Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 jak dlamnie to najnowsyzy rainbow 6 jest strasznie trudny nad 3 misja siedzialem z 3 godziny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Kazimiera Rakuzanka :twisted: Chyba z Gromu. Ale liczy się że jest polski akcent :lol: trzebaz by ksiazke porzeczytac to by bylo wiadomo kto jest skad :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 szpila ktos w to ? wedlug mnie miodzio gra wlasnie jestem w 10 misji i zciekawosci pytam ile jesce przedemna ? jak ktos wie . No i 9 misja w ktorej trza podlozyc podsluch niezauwazonym , niezabijajac nikogo jest de bescior ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Ja narazie tylko w demo i mam ochotę na więcej :P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Gralem w demo i widze, ze to jest to samo co kazdy rainbow six :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Mozna w to pograc jak sie ma pirata - na necie? czy trzeba org. kupic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 wlasnie ze niejest jak kazdy r6 , jest 100 razy lepszy , bardziej team fpp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 tez gralem tylko w demo, zajebiste wlasnie tego sie spodziewalem po przedluzeniu tej serii, kaeres: kazdy ma prawo do swojego zdania ale ja sie znim nie zgadzam. teraz czekam juz na pelna wersje, ktora wlasnie jest w drodze do mnie.... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...